Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Nový rezidenčný komplex v Nitre prinesie 232 nových bytov

Napísal Róbert Bosák, 17.08.2022

Bytový fond v Nitre sa budúci rok rozšíri o desiatky nových bytov. Viac ako 200 ich má vzniknúť v rámci projektu nového rezidenčného komplexu v Chrenovej. Okrem bytov prinesie aj niekoľko komerčných priestorov.  

 

Záujemcovia o nové bývanie v meste pod Zoborom budú mať po ukončení realizácie projektu Spišská Nitra k dispozícii 232 nových bytov a apartmánov. Spoločnosť InTeFi ich postaví na nevyužívanej ploche situovanej na Spišskej ulici v mestskej časti Chrenová. Ak výstavba prebehne podľa plánov, hotové budú do konca budúceho roka.

Zdroj: kayak.com

 

Nové byty v 5 bytových objektoch

 

Desiatky bytov a apartmánov vzniknú v 5 nových objektoch. Budovy so 4 a 5 nadzemnými podlažiami sa postavia líniovým spôsobom na pozemku s výmerou 20 000 m². Pri bytových objektoch sa zriadi aj viacero parkovacích miest. Plán projektu počíta s 326 stojiskami, ktoré nebudú slúžiť len pre obyvateľov jednotlivých bytových domov.  

 

Byty doplnia komerčné priestory

 

Časť parkovacích miest sa vyhradí pre užívateľov komerčných priestorov, prípadne pre ich návštevníkov. Komerčné prevádzky budú primárne slúžiť potrebám obyvateľov bytového komplexu, ktorí tak budú mať základnú občiansku vybavenosť na dosah ruky. Obchody či prevádzky so službami vzniknú v poslednom 6. objekte.

 

Obyvatelia bytov aj užívatelia komerčných priestorov budú môcť v areáli bytového komplexu využívať aj zelené oddychové zóny. V návrhu projektu sa objavila aj promenáda, ktorou bude okolo potoka Selenec viesť cyklotrasa. Tá sa má spolu s 5 bytovými a 1 komerčným objektom začať stavať na jar budúceho roka. Celá realizácia bude investorov stáť necelých 30 mil. €.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj foto: kayak.com