Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

V Nitre vznikne nová obytná štvrť Pod Kaštieľom

Napísal Róbert Bosák, 30.06.2022

Ponuka bývania v Nitre bude opäť o niečo bohatšia. Rozšíriť ju má nová obytná štvrť v mestskej časti Kynek. Postavených v nej bude niekoľko desiatok bytov aj rodinných domov.

 

Plán výstavby novej rezidenčnej štvrte v Nitre ohlásila spoločnosť Pod Kaštieľom, s.r.o. Tá pripravuje rovnomenný projekt Pod Kaštieľom, ktorého cieľom je vznik novej obytnej zóny v spomínanej mestskej časti Kynek. Jeho realizácia neprinesie iba samotné byty alebo domy. Súkromný investor chystá aj zopár drobných stavieb, ktoré obyvateľom poskytnú dopravné aj technické zázemie.

Zdroj: wikimedia.org

 

90 domov a 2 bytové domy

 

V obytnej štvrti Pod Kaštieľom si nájde nový domov pár stoviek obyvateľov. Tí budú mať k dispozícii samostatné domy, dvojdomy aj domy v radovej zástavbe. Iniciátori projektu ich plánujú postaviť dokopy 90. Okrem domov sa v štvrti bude bývať aj v 2 bytových domoch, v ktorých bude zriadených 22 bytov.

 

Výstavba začne budúci rok

 

Prví obyvatelia by sa do nových bytov a domov mali nasťahovať v úvodnej časti roka 2025. Dovtedy sa stihne vybudovať celá rezidenčná zóna s nehnuteľnosťami na bývanie aj stavbami občianskej vybavenosti. Prvé stavebné práce začnú v priebehu budúceho roka. Štart realizácie projektu je naplánovaný na 2. štvrťrok 2023.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: TASR – tasr.sk

Zdroj foto: wikimedia.org