Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Ďalšia olympiáda bude slávnostne zahájená na štadióne Stade de France

Napísal Róbert Bosák, 01.03.2022

Kým medzi športovcami a fanúšikmi ešte stále doznievajú emócie zo ZOH v Pekingu, organizátori nadchádzajúcich hier už myslia na rok 2024. V tom sa uskutoční ďalšia, tentoraz pre zmenu letná olympiáda, ktorá bude zahájená na Stade de France.

 

Dejiskom letnej olympiády v roku 2024 bude Paríž. Najväčší športový sviatok tam prebehne už tretíkrát, presne 100 rokov po posledných hrách organizovaných vo francúzskej metropole. Tá sa organizáciou 3. olympiády vyrovná Londýnu, ktorý je zatiaľ jediným mestom na svete, kde sa olympijské hry uskutočnili trikrát. Štadión Stade de France, kde budú hry slávnostne zahájené, si však odkrúti svoju olympijskú premiéru.

Stade de France, Zdroj: lexpress.fr

 

História štadióna Stade de France:

 

- štadión bol postavený v parížskej lokalite Saint-Denis

- realizácia projektu bola zahájená začiatkom mája 1995

- hotová aréna bola slávnostne otvorená 28. januára 1998

- celkové náklady na realizáciu dosiahli zhruba 285 mil. €

- v roku 1998 sa na ňom uskutočnilo finále MS vo futbale

- v roku 2007 sa tu odohralo niekoľko duelov MS v rugby

- aréna sa v súčasnosti využíva na futbal, rugby aj atletiku

Stade de France, Zdroj: Adrien Joret

 

Najväčší štadión v celom Francúzsku

 

Otvorenie Stade de France neprinieslo iba viac možností pre vrcholových športovcov, ktorí mali k dispozícii moderný športový stánok s viacúčelovým využitím. Realizáciou projektu sa prepísal aj rebríček najväčších štadiónov vo Francúzsku. Parížska aréna sa dostala na samotný vrchol tohto rebríčka. S kapacitou vyše 81 000 divákov je najväčším francúzskym štadiónom aj 24 rokov po otvorení a túto pozíciu si ustráži aj do najbližšej olympiády.

Stade de France, Zdroj: eurosport.fr

 

Na štadióne prebehnú atletické súťaže

 

Zahájenie olympijských hier nebude jedinou udalosťou, ktorú bude Stade de France v rámci LOH 2024 hostiť. V jeho útrobách prebehnú aj boje o cenné kovy. Na programe sú atletické súťaže, ktoré budú sledovať tisícky divákov zvedavých na vrcholové výkony v jednotlivých disciplínach. Po ich ukončení sa počká na rozdelenie medailí v ostatných športoch, po ktorom na Stade de France prebehne aj záverečný ceremoniál.

Stade de France, Zdroj: paris2024.org

 

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk

Zdroj foto: lexpress.fr, Adrien Joret, eurosport.fr, paris2024.org