Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Výstavba novej basketbalovej arény Los Angeles Clippers napreduje

Napísal Róbert Bosák, 21.03.2023

Čas hráčov a fanúšikov klubu LA Clippers strávený v ich súčasnom športovom stánku sa pomaly kráti. Slávny basketbalový klub z Los Angeles sa presťahuje do novej arény. Jej výstavba má za sebou ďalší významný míľnik a už budúci rok by mala hostiť prvé zápasy NBA.

Intuit Dome, Zdroj: Los Angeles Clippers


Realizácia projektu novej basketbalovej arény Intuit Dome sa pripravovala niekoľko rokov. Výstavba športového komplexu v Inglewoode, ktorý sa stane novým domovom klubu L. A. Clippers, začala v roku 2021. Aréna začala ihneď naberať prvé reálne kontúry a v súčasnosti je v štádiu pokročilej výstavby, ktorá sa s najväčšou pravdepodobnosťou stihne podľa plánu.

Intuit Dome, Zdroj: nba.com

 

18 000 divákov vo veľkom basketbalovom koši

 

Duely najlepšej basketbalovej ligy na svete si v dokončenej aréne bude môcť naživo pozrieť 18 000 divákov. Atmosféru pri každom zápase bude dotvárať vzhľad športovej arény, ktorej prevedenie je z vonkajšej aj vnútornej strany tematicky prispôsobené účelu jej využitia. Hala bola navrhnutá ako stavba imitujúca tvar basketbalovej siete, cez ktorú prepadá basketbalová lopta. Hráči, realizačné tímy aj diváci sa tak po vstupe do arény ocitnú v basketbalovom koši, v ktorého útrobách budú prebiehať zápasy medzi najlepšími klubmi sveta.

Intuit Dome, Zdroj: Los Angeles Clippers


Najväčší basketbalový komplex na NBA scéne

 

Aréna za 1,2 mld. USD nebude vzbudzovať pozornosť iba estetickým vzhľadom. Dokončený športový komplex upúta aj moderným nadštandardným vybavením. Aréna v Inglewoode bude  zároveň najväčším basketbalovým komplexom v NBA. Jej rozsiahly areál pojme dokopy až 5 basketbalových ihrísk, čo je najviac spomedzi všetkých arén využívaných mužstvami NBA. Hala bude obklopená menším námestím s obchodmi, školiacim strediskom a hotelom so 150 izbami. Námestie vrátane arény Intuit Dome, ktorá rastie neďaleko slávneho štadióna SoFi Stadium, zaberie plochu 28 akrov.

Intuit Dome, Zdroj: Los Angeles Clippers


Text: Róbert Bosák

Zdroj foto: Los Angeles Clippers, nba.com