Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Spoločnosť Volkswagen vyrobila pojazdné kancelárske kreslo

Napísal Róbert Bosák, 24.11.2022

Na trh s kancelárskymi kreslami sa v poslednom období dostalo viacero nadštandardne vybavených modelov. K firmám reagujúcim na rastúci dopyt po pracovných stoličkách novej generácie sa pridala aj automobilka Volkswagen. Jej zamestnanci predstavili prototyp špeciálneho pojazdného kresla.

Zdroj: moveelectric.com

 

Nové pojazdné kancelárske kreslo je výtvorom nórskeho oddelenia Volkswagen Commercial Vehicles. Jeho zamestnanci prišli s jedinečným modelom pracovnej stoličky, ktorá slúži ako mobilné kreslo do kancelárie alebo na iné pracovisko, kde je využiteľná jeho praktická funkcia. Tou nie je iba mobilita. Kreslo je viacúčelovým kusom nábytku s nadštandardným vybavením a množstvom schopností, akými sa väčšina pracovných kresiel na trhu pochváliť nemôže.

Zdroj: moveelectric.com

 

Maximálna rýchlosť do 20 km/h

 

Spomedzi množstva funkcií vzbudzuje najväčšiu pozornosť práve spomínaná mobilita. Kreslo bolo navrhnuté tak, aby pri presune po kancelárskej budove dokázalo vyvinúť rýchlosť až do 20 km/h. Umožňuje mu to 5 kolies a elektricky nabíjateľná batéria. Dojazd po jednom plnom nabití je 12 kilometrov, čo užívateľovi pri občasných presunoch po kancelárskej budove stačí na niekoľko týždňov až mesiacov. Výdrž batérie sa skracuje, ak sú využívané vybrané funkcie, napríklad počúvanie hudby prostredníctvom Hi-Fi systému.

Zdroj: moveelectric.com

 

Ako v elektromobile Volkswagen

 

Hlavným cieľom výroby pracovného kresla bolo umožniť užívateľom cítiť sa ako v sedadle skutočného elektromobilu značky Volkswagen. Potvrdzuje to aj technológia, ktorá je skoro rovnaká ako v elektromobiloch. Stolička nie je iba pojazdným elektrickým kreslom. Užívateľ môže využívať aj klaksón, svetlá a smerovky ako v riadnom aute. Súčasťou stoličky je vlastný riadiaci systém v podobe 2 pedál nahrádzajúcich volant. O bezpečnosť pri pohybe sa starajú zadné kamery a 360-stupňové senzory, ktoré vodiča vystríhajú pred kolíziou.

Zdroj: moveelectric.com

 

Vedenie nórskej sekcie Volkswagen Commercial Vehicles sa zatiaľ oficiálne nezmienilo o uvedení kresla na trh. Aj keď komerčný predaj nie je v budúcnosti vylúčený, kancelárska stolička novej generácie je v súčasnosti iba výstavným kusom. Jednotlivé modely putujú po nórskych predajniach, kde si záujemcovia môžu vyskúšať prednosti tohto kresla na vlastnej koži.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj foto: moveelectric.com