Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Plaváreň v Košiciach sa po rekonštrukcii zmení na centrum plaveckých športov

Napísal Róbert Bosák, 22.09.2022

Slovenským plavcom a vodnopólistom chýba kvalitný športový areál spĺňajúci najvyššie medzinárodné štandardy. Zmeniť to má rozsiahla rekonštrukcia košickej plavárne. Tá urobí z metropoly východu slovenské centrum plaveckých športov.

 

Sídlom moderného plaveckého komplexu, ktorý sa má stať centrom plaveckých športov, bude Mestská krytá plaváreň v Košiciach. Športovisko z roku 1985 podstúpi rozsiahlu renováciu, ktorá ho zmení na špičkový plavecký komplex spĺňajúci najprísnejšie kritériá Medzinárodnej plaveckej federácie (FINA). To umožní Košiciam organizovať športové súťaže v plávaní aj vo vodnom póle na profesionálnej domácej aj medzinárodnej úrovni.

Zdroj: nockosice.sk

 

Olympijské centrum pre plavecké športy

 

V prípade úspešnej realizácie rekonštrukcie sa vrcholové športové súťaže nebudú organizovať v košickej Mestskej krytej plavárni. Tá sa prestavbou starého komplexu zmení na Národné olympijské centrum plaveckých športov Košice. Centrum bude sídliť na tej istej adrese, no vo zväčšenej a zmodernizovanej budove. V porovnaní so starou plavárňou poskytne všetkým športovcom vyšší komfortu, viac priestoru a lepšie zázemie. Profesionáli ocenia aj vynikajúce podmienky na trénovanie a spomínané organizovanie vrcholových súťaží.

Zdroj: kosice.sk

 

Dlhšia životnosť a energetická efektivita

 

Rekonštrukcia košickej plavárne neprinesie iba vznik moderného centra plaveckých športov. Okrem zriadenia vrcholového športového areálu má za cieľ aj predĺžiť životnosť viac ako 30-ročnej budovy. Ďalším cieľom rozsiahlejšej rekonštrukcie je zvýšenie energetickej efektivity. Prostredníctvom rekonštrukčných zásahov a inštalácie úsporných technológií sa energetická trieda budovy zvýši zo súčasnej triedy D na triedu A0. Športové centrum sa tak zaradí medzi udržateľné športoviská spĺňajúce európske štandardy aj po energetickej stránke.

Zdroj: kosice.sk

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: nockosice.sk, kosice.sk

Zdroj foto: nockosice.sk, kosice.sk