Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Rekonštrukcia športového areálu pri Obchodnej akadémii Senica

Napísal Róbert Bosák, 10.06.2022

Trnavský samosprávny kraj rozbehol ďalší projekt modernizácie športovísk. Tentoraz prišiel rad na školský športový areál v Senici. Rekonštrukcia externého športoviska pri miestnej obchodnej akadémii by mala byť hotová za 7 mesiacov.

 

Športový areál pri Obchodnej akadémii Senica patrí do zoznamu 13 športovísk, ktoré boli zaradené do viac ako 7-miliónového balíka určeného na financovanie ich modernizácie. Jeho rekonštrukcia začala medzi prvými. Cieľom projektu je zrekonštruovať športovú plochu na školskom dvore a premeniť ju na moderné športovisko, ktoré študentom ponúkne maximálny komfort aj bezpečie.

Zdroj: nazahori.sk – Obchodná akadémia Senica

 

Moderný areál pre viacero športov

 

Študenti Obchodnej akadémie Senica budú mať po ukončení niekoľkomesačnej renovácie k dispozícii moderný športový areál prispôsobený viacerým športom. Rekonštrukciou prejde basketbalové ihrisko aj atletická dráha. Vynovená bude aj plocha určená na trénovanie skoku do diaľky. Plán projektu počíta aj s vybudovaním ihriska na workout s niekoľkými hrazdami.

 

Rekonštrukcia bude stáť 444 000 €

 

Modernizácia školského športového areálu si vyžiada vyššiu investíciu. Cena za naplánované stavebné práce sa vyšplhala na 444 000 €. Ak realizácia prebehne podľa plánu, uvedená suma by mala byť konečná. Rekonštrukčné práce už boli zahájené, ukončiť by sa mali najneskôr do 7 mesiacov. Študenti senickej obchodnej akadémie by mali vynovené športovisko využívať už v 2. polovici budúceho roka.

Zdroj: trnava-vuc.sk

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: TASR – tasr.sk

Zdroj foto: nazahori.sk – Obchodná akadémia Senica, trnava-vuc.sk