Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Nový parkovací dom pri termináli integrovanej dopravy v Senci

Napísal Róbert Bosák, 02.06.2023

45 parkovacích miest pri termináli integrovanej dopravy v Senci nestačí. Vedenie mesta sa rozhodlo pre rozšírenie parkovacej kapacity. Nové plochy pre niekoľko desiatok áut poskytne nový parkovací dom.

 

Vyše 40 parkovacích miest pre cestujúcich využívajúcich vlakovú alebo autobusovú dopravu bolo pri seneckom dopravnom termináli vybudovaných v roku 2013, kedy bol dokončený aj samotný terminál. Ten je dôležitým integrovaným dopravným uzlom, ktorý využívajú stovky cestujúcich denne. Mnohí z nich prichádzajú na stanicu vlastným autom, ktoré často nemajú kde zaparkovať. Problém s nedostatočnou parkovacou kapacitou má čiastočne vyriešiť nový parkovací dom.

 

2-podlažný parkovací objekt

 

Plánovaný parkovací dom v blízkosti seneckého dopravného terminálu bude plniť funkciu záchytného parkoviska pre cestujúcich. Vybudovaný bude ako 2-podlažný parkovací dom situovaný v areáli Slnečných jazier s prístupom od Železničnej ulice. Komplex s kapacitou 84 parkovacích miest budú tvoriť 2 oddelené časti. Na spodnom podlaží, ku ktorému povedie prístup len z areálu Slnečných jazier, zriadia 39 parkovacích miest. Zvyšných 45 miest bude k dispozícii na hornom podlaží, na ktoré sa bude dať dostať rampou smerom od Železničnej ulice.

Zdroj: senec.sk

 

Možnosť budúcej prístavby

 

Plánovaná kapacita s 84 parkovacími miestami nemusí byť konečná. 2-podlažný objekt bol navrhnutý tak, aby sa jeho celková parkovacia kapacita mohla v budúcnosti rozšíriť. Umožní to prípadná prístavba, v rámci ktorej môže byť počet miest rozšírený na viac ako 200. 2. etapa súvisiaca s prístavbou je zatiaľ iba hudbou budúcnosti. Aktuálne je na programe len 1. etapa zameraná na výstavbu objektu a zriadenie 84 parkovacích miest. Celý parkovací dom sa bude budovať 7 mesiacov. Dielo zhotoví spoločnosť BeMiCon, s. r. o. Cena realizácie je viac ako 925 000 s DPH.

Zdroj: senec.sk

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: bratislavskykraj.sk

Zdroj foto: senec.sk