Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Nová mestská štvrť v Žarnovici prinesie 300 bytov

Napísal Róbert Bosák, 27.09.2021

Okresné mesto na Strednom Pohroní rozšíri nová mestská štvrť. Podľa predstaviteľov mesta sa jedná o jeden z najväčších realitných projektov v Žarnovici za posledné roky. Jeho súčasťou má byť aj vznik niekoľkých desiatok nových bytov.

Zdroj: mapio.net – borjan11

 

Žarnovica patrí medzi najmenšie okresné mestá na Slovensku. Po ukončení realizácie novej mestskej štvrte sa však počet jeho obyvateľov trochu zvýši. Projekt totiž počíta s výstavbou nových bytov. Podľa predstaveného návrhu ich má byť dokopy až 300. Žarnovická populácia tak vzrastie o pár stoviek obyvateľov.

Zdroj: regiongron.sk

 

Po obchodnom centre aj nové byty

 

Vznik nových bytov bude pokračovaním aktuálne prebiehajúcej výstavby prinášajúcej lepšiu občiansku vybavenosť a vyššiu kvalitu života v okresnom meste. Jej výsledkom nebude iba spomínaných 300 bytov. Pred niekoľkými týždňami bolo v Žarnovici dokončené a otvorené aj obchodné centrum Hexagon. To budú mať obyvatelia týchto bytov na dosah ruky. Byty totiž vzniknú v areáli bývalého sila a poľnohospodárskych skladov prebudovaných na novú štvrť.

 

Náklady na projekt vyjdú 20 mil. €

 

O význame a veľkosti realitného projektu vypovedá aj celková výška investície, ktorá bude na výstavbu novej štvrte vynaložená. Podľa predbežných odhadov má ísť o sumu 20 mil. €, ktoré neposlúžia len na vznik samotných bytov. Časť z týchto peňazí sa použije aj na vybudovanie parkovacích plôch a externých zón vrátane verejných priestranstiev, ktoré sa stanú súčasťou štvrte.

 

Nová mestská štvrť v Žarnovici neprinesie iba nové možnosti bývania. V hre je aj niekoľko nových pracovných miest. Tie prispejú k tomu, aby sa život v tomto okresnom meste znovu o niečo zlepšil. Kedy však budú nové byty hotové a nové pracovné miesta obsadené, to ešte nie je známe.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: TASR – tasr.sk

Zdroj foto: mapio.net – borjan11, regiongron.sk