Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Návštevnosť botanickej záhrady v Tatranskej Lomnici sa zvýšila o pätinu

Napísal Róbert Bosák, 03.10.2022

Tatranská botanická záhrada má za sebou ďalšiu letnú sezónu. Do histórie sa zapíše ako úspešná. Dôvodom je rast návštevnosti, ktorá sa v porovnaní s predchádzajúcim rokom zvýšila o pätinu.

 

Botanickú záhradu navštívilo vyše 13 000 ľudí

 

Minuloročnú návštevnosť Expozície Tatranskej prírody ovplyvnil vývoj pandémie. V tomto roku bola situácia priaznivejšia, čo sa odrazilo aj na konečnom počte návštevníkov botanickej záhrady v Tatranskej Lomnici. Počas viac ako 4-mesačnej sezóny do nej zavítalo približne 13 600 ľudí. V medziročnom porovnaní to prinieslo zhruba 20 % nárast.

Expozícia Tatranskej prírody, Zdroj: tasr.sk

 

Po 2 rokoch bol znovu najnavštevovanejší jún

 

Tohtoročná sezóna priniesla okrem rastu návštevnosti aj zmenu poradia najnavštevovanejších mesiacov. Tým bol obvykle jún, no s príchodom pandémie sa tento trend na 2 roky zmenil. Po tohtoročnej sezóne je 6. mesiac opäť najsilnejším. Júnovú návštevnosť najviac zvýšili školské exkurzie. Počas letných prázdnin boli najčastejšími návštevníkmi botanickej záhrady rodiny s deťmi. 

 

Pre zamestnancov záhrady ešte práca nekončí

 

Tento rok si botanickú záhradu už ďalší návštevníci nepozrú. V areáli s výmerou viac ako 3 ha sa však život nezastavil. Zamestnancov čaká množstvo práce s prípravou záhrady na zimu. Okrem zazimovania rastlín a jazierok bude takisto prebiehať výsev, z ktorého postupne vzídu ďalšie jedince viditeľné v priebehu budúcoročnej sezóny.

Expozícia Tatranskej prírody, Zdroj: megaubytovanie.cz

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: TASR – tasr.sk

Zdroj foto: TASR – tasr.sk, megaubytovanie.cz