Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Frankfurtský veľtrh Heimtextil 2023 v znamení udržateľnosti

Napísal Róbert Bosák, 05.01.2023

Kalendár veľkých medzinárodných veľtrhov je nabitý aj tento rok. Viaceré podujatia s celoeurópskym významom sa uskutočnia v nemeckom Frankfurte. Jedným z prvých veľtrhov v roku 2023 bude Heimtextil.

 

Jeden z najväčších medzinárodných veľtrhov zameraných na prezentáciu trendov a horúcich noviniek z oblasti bytového textilu otvára harmonogram nemeckých veľtrhov už od 70. rokov 20. storočia. Po minuloročnom preložení podujatia organizovaného už pár dní po vianočných sviatkoch sa znovu vracia k dlhoročnej tradícii a to najlepšie zo sveta textílií ukáže tisíckam návštevníkov hneď v prvej polovici januára.


V znamení podpory udržateľného textilu

 

Podobne ako predošlé ročníky, aj Heimtextil 2023 sa bude niesť v znamení niekoľkých tém. Tou ústrednou sa stane udržateľnosť, čomu nasvedčuje názov tohto ročníka Textiles Matter (Na textile záleží). V duchu tohto sloganu budú vystavené rôzne materiály a odprezentované techniky podporujúce rozvoj trhu s udržateľnými textíliami. Pozornosť sa zameria na prírodné materiály, možnosti recyklácie látok či dôraz na viac ohľaduplnosti voči životnému prostrediu pri priemyselnom spracovaní textílií a ich využití v bytovom dizajne.

Zdroj: stilundmarkt.de

 

Stovky vystavovateľov z vyše 100 krajín

 

Aktuálny ročník v znamení udržateľnosti má opäť prilákať tisícky návštevníkov. Odhadovaná návštevnosť má podobne ako minulý rok prekročiť počet 60 000. Hostia budú mať príležitosť oboznámiť sa s najnovšími trendmi z oblasti bytového aj priemyselného textilu pre rok 2023 prostredníctvom výstav, prednášok a workshopov organizovaných vystavovateľmi z viac ako 100 krajín.

Zdroj: noticierotextil.net

 

Široká laická a odborná verejnosť zvedavá na prezentáciu najnovších textilných trendov sa pri príležitosti prvého nemeckého veľtrhu v roku stretne 11. januára. Pestrý program prestížneho medzinárodného podujatia potrvá do 13. januára. Miestom konania veľtrhu Heimtextil 2023 bude už tradične najväčšie európske výstavisko Messe Frankfurt.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj foto: stilundmarkt.de, noticierotextil.net