Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

ZŠ Starozagorská v Košiciach bude mať nové športové plochy

Napísal Róbert Bosák, 21.09.2023

Mesto Košice v súčasnosti realizuje niekoľko projektov rozvoja športovej infraštruktúry v školských areáloch. V zozname škôl, ktoré budú mať nové alebo zrenovované športové plochy, je aj ZŠ Starozagorská.

 

Nové a zmodernizované športové plochy v areáli ZŠ Starozagorská na košickom Sídlisku KVP mali byť hotové v marci tohto roka. Po vypovedaní zmluvy s pôvodným zhotoviteľom sa realizácia posunula o rok neskôr. Prvé práce prebehli počas letných prázdnin. Bratislavská firma Sportfinal má dokončiť realizáciu za 8 mesiacov od jej zahájenia v druhej polovici júla 2023.

Zdroj: kosice.sk

 

Modernizácia atletického oválu

 

Realizácia projektu prinesie niekoľko noviniek, ktoré zlepšia športové podmienky pre žiakov košickej základnej školy. Jednou z nich bude zmodernizovaný atletický ovál so 4 bežeckými dráhami dlhými 200 metrov. Súčasťou oválu bude cieľová rovinka vhodná pre beh na krátke 60-metrové trate. Vynovenú atletickú plochu doplní doskočisko s pieskovou plochou určenou k tréningom skoku do diaľky. Doskočisko aj bežecké trate budú pri výučbe telesnej výchovy využívať aj žiaci z okolitých škôl z tejto spádovej oblasti. 

 

Verejné ihrisko pre malý futbal

 

Ďalšou novinkou v areáli ZŠ Starozagorská bude ihrisko pre malý futbal. Škola v súčasnosti disponuje multifunkčným ihriskom, ktoré bude v rámci projektu zrenovované. Napriek tomu sa v školskom areáli postaví nové ihrisko s certifikovanými rozmermi schopné hostiť súťažné zápasy v malom futbale. Športovisko bude po skončení vyučovania prístupné širšej verejnosti. Verejnosť bude môcť v popoludňajších hodinách po skončení školského vyučovania využívať aj atletický ovál, ktorého modernizácia spolu s výstavbou nového ihriska a s obnovou starších plôch vyjde na viac ako 586 000 €.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: TASR – teraz.sk, kosice.sk

Zdroj foto: kosice.sk