Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

ZŠ Karloveská 61 v Bratislave bude mať vynovenú telocvičňu

Napísal Róbert Bosák, 23.11.2023

ZŠ Karloveská 61 pokračuje v rozsiahlych rekonštrukciách. Po výstavbe nového ihriska a oprave strechy školskej budovy prišla na rad modernizácia telocvične. Jej priestory sa zmenia na moderné športovisko spĺňajúce najvyššie nároky na výučbu telesnej výchovy.

ZŠ Karloveská 61, Zdroj: karlovaves.sk


Obnova fasády, palubovky aj šatní


Vyšší komfort a lepšie podmienky na výučbu telesnej výchovy v telocvični Základnej školy Karloveská 61 v Bratislave zaistí niekoľko rekonštrukčných zásahov. V rámci prebiehajúcej obnovy sa pracuje na realizácii novej strechy, ktorá bude lepšie chrániť interiér pred vetrom a výkyvmi vnútornej teploty. Tepelný komfort vo vnútri objektu zabezpečí aj zateplenie fasády. V interiéri prebehne výmena palubovky a vynovené budú aj sociálne zariadenia so šatňami a toaletami.


Vonku pribudne volejbalové ihrisko


Do projektu modernizácie školskej telocvične bolo zahrnuté aj vybudovanie nového ihriska na školskom dvore. Pri vonkajšom volejbalovom ihrisku vyrastie menší posilňovací komplex so zariadeniami pre dievčatá aj chlapcov v rôznych vekových kategóriách. Externá posilňovňa a volejbalové ihrisko rozšíria výukové a tréningové možnosti, ktoré žiakom ponúkne vonkajší športový areál s multifunkčným ihriskom a atletickou dráhou.


Telocvičňa bude hotová na jar 2024


Nové športové plochy budú žiakom ZŠ Karloveská 61 k dispozícii na budúci rok. Aktuálne prebiehajú rekonštrukčné práce, ktoré potrvajú pár mesiacov. Celá obnova má byť hotová na jar 2024. Krátko na to bude telocvičňa sprístupnená a začne sa využívať počas každodenného vyučovania. Dovtedy musia žiaci rátať s organizačnými zmenami vyučovania prispôsobenými priebehu rekonštrukcie, na ktorú základná škola získala dotáciu z Fondu na podporu športu vo výške viac ako 493 000 €.


Text: Róbert Bosák
Zdroj: bratislavskykraj.sk
Zdroj foto: karlovaves.sk