Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Zo starého autobusu útulné bývanie

Napísal Róbert Bosák, 22.09.2015

V poslednom období začali pribúdať rôzne netradičné spôsoby bývania čoraz rýchlejšie. Tento trend potvrdil aj britský manželský pár, ktorý dokázal vytvoriť útulný minidom zo starého autobusu.  


Život v netradičných minidomoch je stále viac obľúbenou formou bývania, čo je spôsobené presýtenosťou stereotypných nehnuteľností. Mnoho ľudí hľadá nejaké zaujímavé riešenia, pri ktorých môže zrealizovať svoje nápady a vytvoriť si originálne bývanie odlišné od bežného spôsobu života väčšiny. Príkladom uskutočnenia tohto zámeru je aj britská dvojica, ktorá milo prekvapila zriadením domu v starom nevyužívanom autobuse a treba povedať, že tento nápad sa im podaril na výbornú. 

Zdroj: www.majesticbus.co.uk


Z autobusu obytný priestor

 

Starý autobus premenený na útulný minidom je jasným dôkazom toho, že aj nevyužívané priestory sa dajú zachrániť a zužitkovať vo svoj prospech. Kto by povedal, že skvelé bývanie sa dá naplno vychutnávať aj v priestore, ktorý ešte niekedy slúžil ako dopravný prostriedok a jeho interiér nemal s bývaním vôbec nič spoločné. Avšak presne to sa podarilo šikovným majiteľom a dnes je z autobusu komfortný príbytok.

Zdroj: www.majesticbus.co.uk


Bývanie poskytuje nadštandard


Minidomu zariadenému v starom autobuse nechýba nič, čo by mu nejako ubralo na komforte. Vzhľadom na typ príbytku môžeme dokonca hovoriť o nadštandarde, pretože riešenie celého interiéru je plne vybavené a ubytovaní ľudia si môžu užiť štýlovú domácnosť so všetkým, čo k nej patrí. Spotrebiče, postele a externá kúpeľňa s toaletou sú samozrejmou súčasťou a okrem toho, na streche nájdeme solárne panely, ktoré sa starajú o efektívnu spotrebu energií.    

Zdroj: www.majesticbus.co.uk


Objekt funguje ako hotel

 

Pre návštevníkov prekrásnej prírody v blízkosti mesta Hay-on-Wye hľadajúcich ubytovanie sa naskytá možnosť stráviť nejaký čas práve v tomto prerobenom autobuse. Majitelia ho dali do prenájmu ako hotel, pričom poskytli pocestným ľuďom príležitosť prežiť nezabudnuteľný zážitok ako stvorený pre dobrodružstvo v rajskom prostredí najbližšieho okolia aj vďaka nezvyčajnému spôsobu bývania.

Zdroj: www.majesticbus.co.uk


Možností ako si zariadiť útulný minidom je nespočetne veľa, stačí nájsť správnu inšpiráciu a spojiť ju s vlastnou fantáziou. Jeden z dobrých tipov ako sa dopracovať k tomuto útulnému bývaniu ponúka aj predstavený minihotel v starom autobuse. Pokiaľ vlastníte nejaký autobus a máte finančné možnosti, dostatok času a poriadnu dávku kreativity, potom môžete takisto prísť s podobným nápadom ako britskí manželia a sprevádzkovať takéto ubytovanie aj u nás. Určite sa nájde dostatok záujemcov, ktorí by si bývanie v autobuse radi vyskúšali. 


Text : Róbert Bosák

Zdroje : majesticbus.co.uk

Foto : majesticbus.co.uk