Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Zariaďte si útulnú domácu pracovňu

Napísal Róbert Bosák, 18.11.2014

Mnohí z nás si zarábajú prostredníctvom práce z domu. Takýto spôsob zarábania má svoje výhody a môže zvýšiť celkovú produktivitu, ale bez vkusnej a dobre zariadenej pracovne to pôjde len veľmi ťažko.

Zdroj: www.jobpriority.sk


Práca z domu je v súčasnosti stále obvyklejším spôsobom vykonávania svojej profesie a nakoľko stúpa podiel činností vykonávaných prostredníctvom internetu a telefónu, zvyšuje sa aj pomer ľudí, ktorí opúšťajú svoje staré pracoviská a presúvajú sa domov. S tým však súvisí aj potreba zariadiť si domácnosť po novom a spraviť si priestor vhodný na vytvorenie domácej pracovne.

Zdroj: www.jobpriority.sk


Len to najpodstatnejšie


Všetky kancelárie vrátane tých domácich by mali byť zariadené čo najjednoduchšie. Prácu má sprevádzať pokoj, prehľad a poriadok a príliš veľa zbytočných vecí Vás môže rozptyľovať. Preto odporúčame, aby ste si do domácej pracovne dali len to najpodstatnejšie čo k práci potrebujete. Nábytok, počítačová zostava a pracovné pomôcky budú základom, ktorý nesmie chýbať. Čo sa týka dekorácií a rôznych doplnkov, s nimi to nepreháňajte.  

Zdroj: www.design-house.sk


Riaďte sa vlastným vkusom


Moderné trendy ponúkajú mnoho skvelých dizajnových variácií, no tie Vás nemusia vôbec zaujímať. Ak máte vytvorenú vlastnú predstavu vyhovujúcu svojmu vkusu, nepotrebujete pomoc návrhárov ani nikoho iného. Rôzne zaujímavé inšpirácie sa síce hodia vždy, no základom bude riadiť sa individuálnym vkusom. Vďaka nemu si pracovňu prispôsobíte podľa seba a svojich potrieb, čo je pre dobrý pocit z miestnosti to hlavné.

Zdroj: www.design-house.sk


Pri zariaďovaní nezabúdajte na :


-         dostatočný prísun denného svetla

-         správne zvolené umelé osvetlenie

-         priestrannosť umožňujúcu pohyb

-         orientáciu miestnosti podľa strany

-         vytvorenie príjemného prostredia

-         vyhovujúce rozmiestnenie nábytku

-         kreslo podporujúce zdravé sedenie   

Zdroj: www.vstavane-skrine-divendoor.sk


Samostatná miestnosť


Pri vytváraní pracovnej miestnosti ako súčasti domácnosti by ste mali zvážiť ešte jednu dôležitú vec. Práca by mala byť oddelená od súkromia a nemali by ste si ju nosiť domov. V tomto prípade ju však máte doma, takže pocit súkromia a oddychu si musíte zariadiť individuálne. Podstatné však bude, aby bola pracovňa samostatná miestnosť a neprelínala sa s ostatnými izbami v príbytku. To vytvorí zaručene lepší pocit z bývania a neverili by ste ako to pomôže aj koncentrácií pri vykonávaní danej činnosti.

Zdroj: www.vstavane-skrine-divendoor.sk


Pracovňa vytvorená doma je súčasťou bývania, takže aj jej vzhľad by mal spĺňať isté požiadavky na komfort a elegantný dizajn. Ak si na zariaďovaní domácej kancelárie dáte poriadne záležať, určite to bude prínosom nielen pre výborný pracovný výkon, ale pomôže to aj k celkovému zvýšeniu životného štandardu. Na záver Vám teda želáme veľa šťastia a pracovných úspechov. 


Text : Róbert Bosák

Foto : jobpriority.sk, design-house.sk, vstavane-skrine-divendoor.sk