Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Začal sa týždeň oslavujúci dizajn a architektúru

Napísal Róbert Bosák, 26.05.2015

Bratislava je dejiskom ďalšej veľkej udalosti, ktorá sa venuje dizajnu a architektúre. Organizátori pripravili mnoho noviniek, ktoré ponúknu verejnosti zaujímavý pohľad na aktuálne dianie v tejto oblasti.


V Bratislave odštartovalo tradičné podujatie s názvom Dni architektúry a dizajnu (DAAD), ktoré má návštevníkom prezentovať kreativitu a tvorivý potenciál v danej oblasti. 6. ročník podujatia sa bude opäť niesť v znamení rôznych noviniek a moderných prvkov zo slovenskej a svetovej architektúry. Festival sa koná od dnešného dňa do nedele 31.mája a počas týchto dní sa môžeme tešiť na bohatý program, ktorý nadchne všetkých priaznivcom umenia.

Zdroj: www.daad.sk


DAAD hneď po Mestských zásahoch

 

Za oficiálny začiatok festivalu sa považuje práve dnešný deň, no v Starej Tržnici už včera prebehla prezentácia Mestských zásahov, ktoré boli predkrmom k samotnému podujatiu. Na výstave sa predstavili unikátne nápady na oživenie Bratislavy, ktoré spojili 95 zaujímavých nápadov od širokej verejnosti zaujímajúcej sa o zlepšenie života v Bratislave. Výstava Mestských zásahov je teda za nami a dneškom sa začali Dni architektúry a dizajnu 2015.

Zdroj: www.sdc.sk


Zmysel podujatia


Podujatie prebiehajúce od dnes do nedele sa uskutoční pod záštitou Ministerstvo kultúry, bratislavského primátora a starostu časti Staré mesto. Na príprave spolupracujú aj Slovenská komora architektov, Spolok architektov Slovenska a Slovenské centrum dizajnu, ktorí sa spoločne snažia priblížiť význam architektúry a dizajnu pre spoločnosť. Hlavným zámerom celotýždňového festivalu je priblížiť návštevníkom súčasnú achitektonickú a dizajnovú tvorbu a predstaviť ju v rôznych podobách, pričom sa očakáva zapojenie verejnosti do diskusie o jej aktuálnom stave.

Zdroj: www.daad.sk


Týždeň plný umenia

 

K architektúre a dizajnu patrí jednoznačne umenie, takže očakávajte bohatý umelecký program plný prezentácie tvorivosti a kreativity. Počas celého týždňa sa budú konať viaceré výstavy, prednášky či workshopy, ktoré obohatia celý festival a účastníkom ukážu možnosť prepojenia jednotlivých tematík. Pripravených je viacero atraktívnych akcií na viacerých miestach, čo by malo zvýšiť význam podujatia a prilákať ešte viac návštevníkov. Každá z akcií sa má predstaviť v hravej forme, ktorá dokáže priniesť poznatky z oblasti, zaujať nejakým príbehom a zároveň dobre pobaviť.  

Zdroj: www.daad.sk


Dni architektúry a dizajnu si môžete prísť pozrieť naživo do Bratislavy aj Vy. V priebehu celého týždňa Vás čaká zaujímavá akcia ponúkajúca nový pohľad na svet architektov a dizajnérov, ktorí Vás zapoja do svojej práce a prinesú obohacujúce novinky z tejto oblasti. Vybrať si môžete z viacerých možností pestrého programu, ktorý má toho tento rok v ponuke opäť viac ako dosť, takže neváhajte a navštívte jedno z najprestížnejších podujatí tohto typu.  


Text : Róbert Bosák

Foto : daad.sk, sdc.sk