Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Water Table – kolekcia elegantných vodných stolíkov s motívmi zvierat

Napísal Róbert Bosák, 30.11.2016

Niekedy stačí obyčajný nápad a zapojenie fantázie, aby bol výsledok diela prijatý celým svetom. Pozná to aj autor štýlových konferenčných stolíkov, ktoré ponúkajú netradičný pohľad na výrobu nábytku.

 

Štýlových kolekcií nábytku a bytových doplnkov nie je na trhu nikdy dosť. Aj preto sa mnohí návrhári snažia naštartovať svoju kreativitu a fanúšikom interiérového dizajnu prinášať vždy niečo nové. Niekedy však nie je potrebné hľadať medzi čerstvými trendmi a to pravé pre našu obývačku si dokážeme vybrať aj v starších kolekciách. Podobne tomu bolo aj pri predstavení špeciálnej rady konferenčných stolíkov Water Table.

Zdroj: www.derekpearce.com

 

Nápad, ktorý priniesol jedinečné stolíky

 

Pri kolekcii stolíkov Water Table nešlo o žiadny revolučný dizajn alebo použitie nejakého nového výrobného materiálu. Slávu a obdiv tohto druhu nábytku zaistil hlavne skvelý nápad, ktorým sa dizajnér Derek Pearce zablysol medzi elitou nábytkárskeho priemyslu. Tá ocenila jeho cit pre originalitu a vyzdvihla návrh, ktorý spája praktické využitie s eleganciou.

Zdroj: www.velvet.by

 

 „Vodné stolíky“ s motívmi zvierat

 

Už z názvu je úplne jasné, že tieto stolíky budú mať niečo spoločné s vodou. Nemyslí sa však skutočná voda, ale motív, v ktorom sú modely stolíkov navrhnuté. Sklenený povrch sa totiž mení na vodnú hladinu, spod ktorej sa vynárajú drevené zvieratá, ktoré slúžia ako podstavce.  Tých je v celej kolekcii viacero a medzi najlepšími kúskami sa nachádza hroch, žaba, tulene, delfín, žralok a ďalšie tvory žijúce vo vode.

Zdroj: www.velvet.by


Poteší dizajn, zarmúti cena

 

Ručne opracované drevené zvieratá vynárajúce sa spopod hladiny sú príkladom skutočného umeleckého ducha. Takýto dizajn dokáže ulahodiť vkusu milovníkov rôznych interiérových štýlov. Horšie to je s cenou, ktorá sa šplhá do závratných výšok a za stolík zaplatíte aj 5000€. To však nie je ani zďaleka horná hranica, pretože tie väčšie kúsky, napríklad s hrochom alebo s tuleňom vás vyjdú aj na 7000€.

Zdroj: www.twistedsfter.com

 

Pre niekoho humorné poňatie návrhu konferenčných stolíkov, pre iných vyjadrenie hĺbky umeleckého vnímania a pre ďalších len predražené kusy tuctového nábytku. Na kolekciu Water Table má každý svoj vlastný pohľad, no oceniť kreativitu a lásku k dizajnérskej práci musíme všetci bez ohľadu na to, či sa nám jednotlivé modely páčia alebo nie.  

 

Text : Róbert Bosák

Foto : derekpearce.com, velvet.by, twistedsfter.com