Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Využite zlacnené škridly od Tondachu na rekonštrukciu strechy

Napísal admin, 01.08.2014

Strechu lacnejšiu až o 40% môžu mať stavebníci, ktorí využijú letnú zľavu spoločnosti Tondach Slovensko, s. r. o. na vybrané druhy pálenej keramickej škridly. V akciovej ponuke sú štyri druhy škridiel - Bolero, Samba, Twist, Bravura. Škridly sú vhodné tak pre novú výstavbu, ako aj na rekonštrukcie striech. Letné zľavy potrvajú pre zákazníkov do konca augusta 2014. Informoval o tom konateľ spoločnosti Tondach Slovensko, s.r.o. Vladimír Šablica.

Zdroj: www.tondach.sk 

 

,,Zľavnená ponuka výrobkov je určená pre konečných spotrebiteľov, zľavy dosahujú výšku až 40% a trvajú do konca augusta. Konkrétna výsledná cena a výška zľavy je pre rôzne druhy škridiel rôzna a preto je potrebné, aby sa spotrebitelia informovali na ceny priamo u našich zmluvných partnerov, alebo obchodných reprezentantov. Akciové škridly Bolero, Bravura, Samba, Twist sú vhodné pre rekonštrukcie, nadstavby, prestavby, ale aj na novostavby pri šetrení nákladov, a to práve pre ich vlastnosť, ktorou je posuvnosť,“ konštatoval V.Šablica.

Zdroj: www.tondach.sk 

 

Ďalej poukázal na to, že vysokokvalitná keramická škridla Bolero je dostupná v akciovej cene 7,10 Eur za m2. Vo veľkom „XXL“ formáte výrazne znižuje náklady na montáž krytiny. ,,Vhodná je už od sklonu strechy 24° bez debnenia. Pre možnosť posuvu je ideálna na rekonštruk­cie, ale aj novostavby. Nízka hmotnosť dovoľuje položiť škridlu aj na starý dom. Krytiny z iných materiálov môžu iba ťažko konkurovať jedinečným vlastnostiam keramiky, akými sú extrémna odolnosť voči vplyvom počasia, vysoká pevnosť, nízka hmotnosť, farebná stálosť a ďalšie. Touto škridlou dosiahnete bezkonkurenčné výhody za skvelú cenu. Naproti tomu Bravura, teraz v cene 8,50 Eur za m2, sa rozmerovo zhoduje s tradičnými škridlami, ale je kvalitnejšia a presnejšia. Jej výhodou je jednoduchá montáž, možnosť výmeny i bez zmeny latovania predstavuje výrazné zníženie nákladov. Tvar tejto škridly dodá vášmu domu moderný vzhľad a keďže má malý formát, je vhodná aj na menšie strechy. Je ideálnou náhradou za plechovú, alebo betónovú krytinu,“ povedal V.Šablica.

Zdroj: www.tondach.sk 

Dodal, že zákazníci majú možnosť bezplatne využiť poradenskú službu Tondachu. Stačí zavolať na bezplatné číslo 0800 500 330 a dohodnúť si doma návštevu špecialistu.Prinesie si so sebou vzorky a poradí s výberom vhodnej krytiny na dom spolu s originálnym príslušenstvom, ako poistná hydroizolačná fólia, protisnehový systém, odvetranie a presvetlenie strechy. Zároveň zameria strechu, vypočíta spotrebu materiálu a navrhne Vám najlepšie riešenie rekonštrukcie.

Zdroj: www.najlepsiastrecha.sk

 

Všetky krytiny od Tondachu sú odolné voči agresívnym vplyvom počasia- vetru,  dažďu, mrazu, slnečnému žiareniu, návalom snehu, či zásaditým a kyslým látkam v ovzduší. Zároveň spĺňajú najprísnejšie európske normy, vyznačujú sa pevnosťou keramickej väzby a tlmia hluk. Predpokladaná životnosť modernej pálenej škridly je cca 100 rokov. Preto Tondach® poskytuje na svoje výrobky až 33 ročnú záruku. Mimoriadna kvalita škridiel Tondach® je daná najmodernejšími technologickými postupmi, kvalitnými surovinami, výnimočným spôsobom spracovania a náročnou technikou vypaľovania nad 1000°C. Kvalitné prírodné suroviny garantujú harmóniu s prostredím, dlhú životnosť a bezkonkurenčnú stálu farebnosť škridiel Tondach®.

Zdroj: www.najlepsiastrecha.sk 

TONDACH Slovensko, s. r. o. Stupava je hlavným výrobcom a najväčším slovenským predajcom striech z pálenej keramickej škridly. Je aj tvorcom strešných riešení pre novostavby a rekonštrukcie s kompletným keramickým príslušenstvom a doplnkami. V SR poskytuje bezplatne odborné poradenstvo, zameranie striech a výpočty spotreby materiálu. Firma je súčasťou rakúskeho koncernu TONDACH Gleinstätten AG, vedúceho výrobcu keramických škridiel v strednej a južnej Európe.

 

Viac informácií na www.tondach.sk a www.najlepsiastrecha.sk

Zdroj: www.najlepsiastrecha.sk