Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Výstavba varšavského mrakodrapu jedným z vrcholov sezóny

Napísal Róbert Bosák, 12.01.2016

Jedným z architektonických vrcholov novej sezóny má byť zahájenie výstavby viacerých výškových budov v poľskej Varšave. O pár mesiacov sa má dokonca začať s realizáciou najvyššieho mrakodrapu v regióne. 

Zdroj: m.warszawa.pl

 

Už dávno to nie sú len metropoly ako Londýn, Berlín alebo Moskva, ktoré ponúkajú najlepšie podmienky na výstavbu výškových veží v Európe. Medzi najvhodnejšie lokality na starom kontinente sa zaradila aj poľská Varšava, ktorej realitný trh patrí aktuálne k tým najsilnejším. Pripravovaná realizácia niekoľkých moderných mrakodrapov v útrobách mesta je odrazom rastúcej atraktivity mesta pre investorov a architektov. A tí plánujú onedlho začať s výstavbou jedného z najvyšších mrakodrapov v celej Európe. 

Zdroj:www.nowawarszawa.pl


V Poľsku má vyrásť nový výškový líder

 

Palác kultúry a vedy, ktorý dlhé roky kraľoval rebríčku najvyšších poľských nehnuteľností, bude čoskoro zosadený z trónu. Stať sa tak má po ukončení realizácie projektu, ktorý bude výsledkom spolupráce britského architektonického ateliéru Foster & Partners s developermi z HB Reavis. Budova s anténou má dosiahnuť 310 metrov, čím jasne pokorí doterajšieho lídra a stane sa najvyššou nielen v Poľsku, ale ovládne celý stredoeurópsky región.

Zdroj: www.wbj.pl

 

Varšava bude opäť vyššia  

 

Nápad postaviť objekt, ktorý by prerástol Palác kultúry a vedy, nevznikol náhodou. Členovia radnice umožnili investorom pripraviť viacero projektov, ktoré rátajú s vybudovaním nových veží. Tých má pribudnúť až 40, pričom väčšina z nich dosiahne výšku do 200 metrov. 310-metrový mrakodrap sa takisto vošiel medzi zaujímavé nápady, vďaka ktorým bude Varšava opäť o niečo vyššia.  

Zdroj: www.wbj.pl

 

Rozvoj metropoly zobrali vážne

 

Záujem predstaviteľov mesta o rozvoj metropoly na európsku úroveň nebol žiadnym naivným žartom. Varšava robí jeden veľký krok za druhým a výsledkom je modernizácia, ktorá prináša mestu výrazný pokrok. Nejde len o samotnú architektúru, pretože okrem výstavby výškových veží, budovania nových obytných zón a revitalizácie mestských štvrtí napredujú aj iné oblasti a poľskí susedia môžu byť na svoje hlavné mesto hrdí. Už dnes ho môžu považovať za jednu z najsilnejších európskych lokalít a po splnení najnovších cieľov sa to definitívne potvrdí.

Zdroj: cijblog.wordpress.com

 

Podľa aktuálnych informácií sa má výstavba najvyššieho poľského objektu spustiť hneď v jari a práce by sa mohli ukončiť už v roku 2017. Zaujímavé je, že pri novom mrakodrape sa majú postaviť ešte ďalšie dva 240-metrové veže, takže trojica nových výškových dominánt vznikne priamo pri Paláci kultúry a vedy. Ten nielenže príde o prvenstvo, navyše sa bude prizerať ako ho nové veže prerastajú.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : m.warszawa.pl, nowawarszawa.pl, wbj.pl, cijblog.wordpress.com