Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Vila E. Muska z L.A. sa ocitla v realitnej ponuke

Napísal Róbert Bosák, 15.02.2019

Luxusné vily známych osobností patria k najsledovanejším domom v ponuke realitných kancelárií. Ak ide o rezidenciu takého svetového velikána, akým je Elon Musk, platí to dvojnásobne.

Zdroj: www.dailymail.co.uk


Spoločnosti Tesla a SpaceX zaznamenali také obrovské úspechy, že ich riaditeľ Elon Musk nemá s kúpou luxusných domov žiadny problém. V zozname jeho nehnuteľného majetku sa ich tak nachádza hneď niekoľko. Jeden z nich sa však momentálne ocitol v ponuke realitnej kancelárie Hilton & Hyland.

Zdroj: www.latimes.com


Jeden z najkrajších domov E. Muska

 

Útulný, slnečný, priestranný, inteligentný. To je len malý zlomok superlatívov, ktorými môže spomínaná realitná kancelária lákať na jeden z najkrajších domov Elona Muska. Ani to však doterajšieho vlastníka nepresvedčilo, aby si prepychové sídlo z Brentwoodu v Los Angeles ponechal. Hilton & Hyland tak zaradila tento exkluzívny dom do svojej aktuálnej predajnej ponuky.

Zdroj: coolmaterial.com 


Vo futuristickom štýle a smart profile

 

Expert na pokrokové technológie a priekopník futuristického pohľadu na svet neostáva svojej povesti nič dlžný ani pri výbere nehnuteľností. Aj v spomínanej rezidencii si užíval originálny dizajn vo futuristickom štýle, ktorému nechýbali viaceré smart technológie. Navyše, samotná vila pri pohľade z vtáčej perspektívy pripomína akúsi vesmírnu loď, čo sa k jej doterajšiemu majiteľovi perfektne hodí.

Zdroj: coolmaterial.com 


5 čísel o predávanom dome na záver:

 

- E. Musk kúpil dom v roku 2014

- vtedajšia cena bola 3,7 mil. USD

- teraz sa predáva za 4,5 mil. USD

- výmera objektu dosahuje 280 m²

- v dome sú až 3 kúpeľne a 4 spálne

Zdroj: coolmaterial.com 


Text: Róbert Bosák

Foto: hiconsumption.com, www.dailymail.co.uk, www.latimes.com, coolmaterial.com