Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Viete, ako zariadiť izbu malému školákovi?

Napísal Róbert Bosák, 13.09.2016

Otvorenie nového školského roku je úspešne za nami a tisíce malých školákov čaká pár mesiacov štúdia. K tomu im však treba vytvoriť adekvátne podmienky nielen v škole, ale takisto doma v detskej izbe, kde budú mať všetko potrebné pre učenie, hry aj relax.

Zdroj: www.pjure.eu

 

Každá detská izba prechádza neustálymi premenami, ktoré si vyžaduje rast a vývoj dieťaťa. V závislosti od jeho veku, záujmov a s pribúdaním rokov aj povinností sa musia rodičia starať o zmenu nábytku, dispozície, farebného prevedenia aj doplnkov. Jednou z najväčších zmien je aj zariaďovanie izby pre malého školáka, ktorý začal chodiť do školy.  

Zdroj: www.pjure.eu 


S nástupom do školy prichádzajú nové nároky na bývanie

 

Zariaďovanie detskej izby patrí k častým zmenám v našich domácnostiach, ktoré v období dospievania dieťaťa podstupujeme viackrát. Platí to aj pri nástupe potomka do školy, čím sa menia jeho nároky na bývanie. Do izby musíme zakomponovať nový nábytok, prispôsobiť mu osvetlenie, spraviť zopár úprav v dispozícií a možno skúsiť nové materiály a farby. Ide o viac krokov naraz, takže niekoľko tipov o tom, čo by v takejto detskej izbe nemalo chýbať a načo upriamiť pozornosť, sa určite hodí.

Zdroj: www.aldo-nabytok.sk

 

10 tipov pre komfortné zariadenie izby školáka

 

–        v miestnosti oddeľte zónu na štúdium a na oddych, v rámci možností rovným dielom

–        do študijnej zóny dajte skrinky, ktoré poslúžia ako odkladací priestor pre pomôcky

–        chýbať nesmie ani praktický písací stôl, na ktorom bude dostatok priestoru pre počítač

–        v snahe vyhnúť sa preplnenej miestnosti skúste nástenné police a zásuvky pod posteľ

–        po zmenách v izbe prispôsobte osvetlenie, využívajte hlavne moderné a šetrné LEDky

–        pre bezpečnejší pohyb po izbe odporúčame podlahové zásuvky, ktoré ukryjú kabeláž

–        praktickým pomocníkom bude aj čalúnená stena, ktorá sa môže rozložiť ako sedačka

–        na steny rozvešajte mapy a náučné plagáty, no len ak súvisia s obľúbenými predmetmi

–        s cieľom udržať v interiéri zdravé vnútorné prostredie vsádzajte na prírodné materiály

–        pri výbere farieb sa poraďte so školákom a čo najviac vyhovejte jeho vlastnému vkusu

Zdroj: www.lepsinabytok.sk

 

Čo ak sa o izbu delia súrodenci?

 

Vzhľadom na veľkosť starších slovenských bytov, v ktorých žije stále mnoho rodín, je snaha dieťaťa o vlastnú izbu často iba snom. V takomto prípade si rodičia musia dať záležať, aby mali obaja (alebo výnimočne aj viacerí) dostatok priestoru a hlavne, nech je izba rovnomerne rozdelená. Dôležité je, aby sa súrodenci počas štúdia nerušili a tiež, aby neboli obmedzovaní pri obľúbených aktivitách.

Zdroj: www.lepsinabytok.sk

 

Za detskú izbu, ktorá oplýva komfortom, priestrannosťou, eleganciou a najmä optimistickou atmosférou, vám bude dieťa vďačné. Okrem toho sa vám môže odmeniť skvelými výsledkami v škole, z ktorých budú mať všetci radosť. Táto investícia vás bude stáť nejaký čas aj peniaze, no pri pohľade na rozvíjanie talentu svojho potomka ju určite začnete považovať za jednu z najlepších.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : pjure.eu, aldo-nabytok.sk, lepsinabytok.sk