Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

V znamení luxusu a dokonalého komfortu – sedemhviezdičkové hotely

Napísal Róbert Bosák, 20.07.2016

Zdá sa, že hotely ohodnotené piatimi hviezdičkami neposkytujú dostatočný luxus, takže niektorí hotelieri chcú viac. Aj preto začínajú na mape slávnych turistických destinácií  pribúdať špeciálne 7-hviezdičkové objekty, v ktorých sa hostia majú cítiť ako v bavlnke.

 

Nadštandardných 7-hviezdičkových hotelov vo svete nenájdeme veľa a mnohí o nich dodnes vôbec nepočuli. Práve to z nich robí unikátne miesta, ktoré svojou výnimočnosťou dokázali splniť cieľ a stať sa symbolom najvyššej hotelovej úrovne. Na niektoré hniezdočka komfortu a dokonalého servisu pre návštevníkov označené maximálnym počtom hviezdičiek sa ideme pozrieť aj my.

Zdroj: www.bed-and-breakfast.it


Burj al Arab (Dubaj) – kde inde môžeme hľadať kráľovský luxus

 

Ak má niektorú metropolu sveta a jej najbližšie okolie skrášľovať najluxusnejší hotel sveta, potom to bude práve Dubaj. Umelý ostrov vzdialený zhruba 20 kilometrov od mesta, ktoré si bez moderných nadštandardných budov už ani nevieme predstaviť, sa stal sídlom hotela Burj al Arab. Ide o 321 metrov vysokú budovu s unikátnym prevedením v tvare plachetnice, ktorá ponúka interiér obložený zlatom a nájdeme v ňom aj také vymoženosti ako umelý vodopád.

Zdroj: www.thousandwonders.net

 

Hotel Emirates Palace (Abú Zabí) – rozprávkový palác v arabskom svete

 

Vidno, že arabský svet miluje luxus a rád ním obklopuje aj turistov zo všetkých kútov sveta. Ďalším rozprávkovým hotelom, nad ktorým visí požehnanie siedmymi hviezdičkami, je totiž známy Emirates Palace v Abú Zabí. Okrem nadštandardných služieb si jeho obyvatelia môžu užiť aj lety do Bahrajnu či západ slnka z helikoptéry. To všetko za viac ako pol milióna eur, ktorý tu dvojica hostí minie za týždeň len na strave a ubytovaní.

Zdroj: www.atlasconcorde.it

 

Hotel Town House Galleria (Miláno) – aj Európa má svoj luxusný skvost

 

Jeden z najluxusnejších hotelov sveta stojí už niekoľko rokov aj v talianskom Miláne. Pri pohľade na Town House Galleria zvonku by sme nepovedali, že ide o sedemhviezdičkový hotel, ak by nás na to neupozorňoval veľký nadpis v zlatej farbe. Po vstupe do vnútorných priestorov však môžeme pocítiť atmosféru pravého sedemhviezdičkového komfortu, ktorý dýcha talianskou históriou. Tento pôžitok však stojí od 900€ za noc, čo je len cena za ten najlacnejší apartmán.

Zdroj: www.bigodino.it

 

Vlastniť hotel ohodnotený siedmymi hviezdičkami sa podarilo len pár ľuďom na svete, medzi ktorými sú vlastníci vyššie spomenutých rezortov. Každý z nich je dokonalým symbolom  kráľovského ubytovania schopného ponúknuť hosťom luxus, o akom sa im nikdy nesnívalo. Čo myslíte, stojí za to vyhodiť za niekoľko nocí v takýchto palácoch toľké tisíce alebo ide len o obyčajný multimilionársky rozmar?  

 

Text : Róbert Bosák

Foto : wikipedia.org, bed-and-breakfast.it, thousandwonders.net, atlasconcorde.it, bigodino.it