Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

V Uruguaji otvorili nový neviditeľný hotel

Napísal Róbert Bosák, 06.05.2018

Voňavé vínne révy, svieži podhorský vzduch, ticho ako v raji. Aj v takomto prostredí sa dá stráviť nezabudnuteľná dovolenka s jedinečným nádychom Latinskej Ameriky. Stačí navštíviť východný Uruguaj a ubytovať sa v novootvorenom hoteli Sacromonte.

Zdroj: www.sacromonte.com

 

Už len návšteva divokej prírody východného Uruguaja musí byť zážitkom na celý život. Ak sa spojí s pobytom v unikátnom hoteli, ktorý sa okrem komfortu a príjemnej atmosféry môže pochváliť aj neviditeľnosťou, o zábavu je postarané dvojnásobne. Platí to aj v prípade nového ubytovacieho objektu v meste Pueblo Eden, ktorým je Sacromonte Landscape Hotel.

Zdroj: www.trendhunter.com


Neviditeľný vzhľad splýva s okolím

 

Autori prepracovaného projektu hľadali spôsob, ako dať hotelu jedinečnú tvár a zároveň ho navrhnúť tak, aby zapadol do prostredia v krajinnom regióne Montevideo. Výsledkom ich práce je jednopodlažná stavba, ktorá sa zaskvela najmä špeciálnymi fasádami. Tie sú totiž z oboch strán priehľadné, vďaka čomu objekt nielenže splýva s okolím, ale mení sa aj na neobvyklú atrakciu.

Zdroj: www.inhabitat.com 


Ďalší z nadčasových eko hotelov

 

Lokalita, ktorú investori vybrali, si doslova pýtala nadštandardný ekologický návrh spĺňajúci najvyššie požiadavky na trvalú udržateľnosť. Aj preto sa okrem samotného dizajnu budovy kládol dôraz na výber materiálov a ich praktické využitie. Aby bola výstavba nielen kvalitná, ale zároveň úsporná, okrem prefabrikovaných modulov sa pri samotnej realizácii využilo aj drevo z miestnych lesov a prírodný kameň dovezený z neďalekých lokalít.

Zdroj: www.thespaces.com 


Neprebádané exotické miesta lákajú čoraz viacej slovenských cestovateľov. Medzi ne patrí aj časť východného Uruguaja so svojou jedinečnou atmosférou, ktorá ponúka skvelé podmienky na poriadnu divokú dovolenku. Tú okorení aj vyššie spomínaný hotel, ktorý môže byť ďalším dobrým príkladom toho, ako môžu vyzerať ubytovacie zariadenia budúcnosti.

Zdroj: www.sacromonte.com 


Text: Róbert Bosák

Zdroje: www.worldarchitecture.org, www.sacromonte.com

Foto: www.sacromonte.com, www.trendhunter.com, www.inhabitat.com, www.thespaces.com