Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

V španielskej Andalúzii predávajú luxusný hrad postavený v roku 2004

Napísal Róbert Bosák, 19.09.2017

Kým neprídete bližšie, rozdiel ani nespoznáte. Luxusný kamenný palác zdobiaci Costa del Sol v španielskej Andalúzii vyzerá ako stredoveký hrad, akurát že s dávnou históriou nemá spoločné nič. Napriek tomu sa stavba z roku 2004 dostala do ponuky predávaných hradov.

Zdroj: wstale.com

 

Výstavba nedobytných hradov v stredovekom štýle je dnes ojedinelou raritou. Pre majiteľa kamenného paláca zo španielskej Andalúzie bolo vybudovanie takéhoto objektu životným snom, ktorý sa v roku 2004 definitívne splnil. Napriek tomu po 13 rokoch ponúka vysnívaný hrad do predaja a jedno je isté, ak sa mu ho podarí predať, nový vlastník si bude žiť ako kráľ.

Zdroj: homesandproperty.co.uk

 

Výstavba sa natiahla na 7 rokov

 

Hrad, ktorého brána v podobe padacieho mostu sa prvýkrát otvorila v roku 2004, stavali až 7 rokov. Zložitejší postup realizácie zohľadňujúci stredoveký charakter objektu si vyžadoval špeciálny prístup. V hre bola aj otázka peňazí, nakoľko nehnuteľnosť je takmer celá z kameňa a zariadenie interiéru disponuje viacerými prepychovými prvkami.

Zdroj: createmyworld.xyz

 

Luxusné vybavenie nehnuteľnosti:

 

- bránu zriadili v podobe padacieho mostu a kovovej padacej mreže chrániacej vstup

- hrad je strážený moderným bezpečnostným systém s poplašným alarmom a trezormi

- v objekte je zabudovaný kvalitný vykurovací systém a klimatizácia s vysokým výkonom

- nádvorie tvorí záhrada s výmerou 1 300m2, kde je bazén, súkromný sad aj terasa s grilom

- interiér zdobí nábytok zo vzácnych materiálov doplnený starožitnými rytierskymi doplnkami

Zdroj: dailymail.co.uk

 

Hrad sa predáva za viac ako 750 000€

 

Majestátnemu sídlu, v ktorom by sa každý milovník stredoveku cítil ako kráľ, nechýba nič. Napriek tomu sa ho majiteľ vzdáva a údajne kvôli vzdialenosti od rodiny hrad ponúkol do predaja. Makléri tak objekt predávajú ako vkusnú víkendovú rezidenciu alebo objekt určený na ponúkanie krátkodobých prenájmov za viac ako 750 000€.

Zdroj: travelandleisure.com

 

Text : Róbert Bosák

Foto : homesandproperty.co.uk, wstale.com, createmyworld.xyz, dailymail.co.uk, travelandleisure.com