Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

V Rimavskej Sobote má vyrásť nové obchodné centrum

Napísal Róbert Bosák, 26.12.2023

Obchodná plocha na Gemeri sa môže rozšíriť o ďalšie desiatky m2. Nové predajne majú vzniknúť v novom obchodnom centre v Rimavskej Sobote. Investori ho chcú vybudovať v časti Sobôtka.


Projekt nového obchodného centra v Rimavskej Sobote predstavila firma KLM real estate. Menšie nákupné stredisko chce vybudovať na voľnej zelenej ploche pri križovatke ciest I/16 a I/75 v blízkosti areálu SAD. Stavebné práce majú odštartovať zhruba v polovici budúceho roka.

Rimavská Sobota, Zdroj: rimava.sk


Potraviny aj spotrebný tovar


Retail Park Rimavská Sobota bol navrhnutý ako polyfunkčný komplex pozostávajúci z 3 samostatne stojacich objektov. V 1-podlažných budovách A a B bude zriadených niekoľko predajných prevádzok so samostatnými vchodmi. Predávať sa v nich budú potraviny aj bežný spotrebný tovar. V treťom objekte vznikne gastronomické zariadenie s rýchlym občerstvením.


80 nových pracovných miest


Výstavba obchodného centra neprinesie obyvateľom Rimavskej Soboty a blízkeho okolia iba nové predajne. Výsledkom realizácie projektu bude aj vznik niekoľkých desiatok pracovných pozícií. Dokopy má v Retail Parku Rimavská Sobota vzniknúť 80 miest. V objektoch A a B sa zamestná 60 ľudí. 20 zamestnancov má pracovať v prevádzke s rýchlym občerstvením.


V prípade splnenia časového plánu sa výstavba nákupného centra ukončí v prvej polovici roka 2025. Investori rátajú s ukončením stavebných prác v priebehu jari 2025. Celkové náklady na realizáciu projektu sa vyšplhajú na viac ako 9 mil. €.


Text: Róbert Bosák
Zdroj: TASR – teraz.sk
Zdroj foto: rimava.sk