Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

V priemyselnom parku vo Vrábľoch vyrastú 2 nové haly

Napísal Róbert Bosák, 29.09.2023

Viac ako 20-ročná industriálna zóna sa rozrastá. Priemyselný park vo Vrábľoch rozšíria nové haly. Dvojica budov zväčší výrobnú kapacitu v areáli o pár tisíc m². Projekt vytvorí aj nové pracovné miesta.

 

Priemyselný park vo Vrábľoch (PPV) bol otvorený v roku 2001. Po viac ako 20 rokoch od začiatku prevádzky ho čaká ďalšie rozširovanie. Spolu s výrobnými prevádzkami v blízkom okolí areálu zamestnáva približne 5000 ľudí. Ďalšie pracovné miesta prinesie na budúci rok, kedy majú byť dokončené 2 nové výrobné haly.

Zdroj: cortizo.com


Hala pre Nordiq Slovakia

 

Výstavbu oboch nových hál zabezpečuje spoločnosť CEHIP, s. r. o. Prvý z dvojice objektov stavia pre firmu Nordiq Slovakia, dcéru škandinávskej skupiny Nordiq Group. Dodávateľ plechových komponentov, ktoré smerujú najmä do automobilového priemyslu, v súčasnosti disponuje tunajšími výrobnými kapacitami. Nová hala ich rozšíri o ďalších 1200 m². S tým vzniknú aj nové pracovné miesta vo výrobnej sfére.

 

Nové priestory pre Semecs

 

Druhá hala sa buduje pre spoločnosť Semecs. Aj jej výstavbu má na starosti CEHIP, s. r. o. Nový objekt je takisto rozšírením už jestvujúcich výrobných kapacít. Jeho výmera dosiahne necelých 4000 m². Väčšia časť uvedenej výmery poslúži na rozšírenie výroby. Zvyšná časť novej plochy bude využitá na zriadenie administratívnych priestorov. V pláne je takisto vznik nových pracovných miest.

Zdroj: semecs.com

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj foto: cortizo.com, semecs.com