Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

V predaji sú obliečky z neuveriteľných materiálov

Napísal Róbert Bosák, 25.01.2017

Návrhári a výrobcovia bytového textilu už naozaj nevedia, čo vymyslieť . Po najnovšom sa internetom šíria reklamy o predaji nových obliečok, v ktorých nájdeme kúsky dreva, bambus či ťaviu srsť. A nejde o žiadny fór, ale o skutočne reálny sortiment do spální.

 

Predajcovia bytového textilu sú dobre známi rozmanitou ponukou ponúkaného sortimentu. Zákazníci majú na výber z viacerých možností, ktoré môžu využiť aj pri nákupe posteľných obliečok. Práve medzi nimi sa nájde viacero noviniek, ktoré by mali prinášať viacej pohodlia a vyššiu kvalitu spánku. V každom prípade ide o netradičné materiály, na ktoré nie sme bežne zvyknutí a mnohí z nás o nich ako o „prísade“ do výroby obliečok ani nikdy nepočuli.

 

Prachové perie – mäkko, teplo a zdravo

 

Časy paplónov a obliečok z peria patrili minulosti, no nie nadlho. V súčasnosti sa vracajú na scénu, aj keď v trochu inej podobe. Výrobcovia totiž vsádzajú na tzv. prachové perie, ktoré nahrádza to tradičné. Tým sa zabráni vzniku alergií a čo je ešte dôležitejšie, takéto obliečky nás dokážu zohriať aj v mrazoch.

Zdroj: bydleniprokazdeho.cz

 

Bambus - termoregulačný pomocník do postele

 

Trochu exotiky v posteli nezaškodí, presne to si môžu povedať prívrženci posteľnej bielizne vyrobenej z bambusu. Ten sa osvedčil pri rôznych interiérových doplnkoch a po najnovšom si získava popularitu aj vo výrobe obliečok. Jeho hlavnou devízou je schopnosť prispôsobovať textilné vlákna počasiu, takže v lete sa rozťahuje a chladí a v zime funguje presne naopak.

Zdroj: bydleniprokazdeho.cz

 

Ťavia srsť – pre spánok v jemných obliečkach

 

Ak hľadáme prírodné materiály s extra dobrou termoregulačnou funkciou, okrem bambusu môžeme skúsiť ťaviu srsť. Vlákna z jej vlasov sú úplne jemné, takže teplotný komfort doplní aj hebkosť, ktorá pôsobí nežne na pokožku, vďaka čomu bude spánok maximálne pohodlný.

Zdroj: bydleniprokazdeho.cz  

Drevený lyocell – komfort s prírodnou atmosférou 

 

Znie to dosť čudne, no sladko sa vyspať môžete aj na dreve. Na mysli však nemáme klasické polená, ale unikátne posteľné obliečky z dreveného lyocellu. Ide o špeciálne upravené vlákna z celulózy, ktorá sa ideálne hodí k výrobe antialergických a antistresových obliečok, ktoré tak dýchajú prírodou a na organizmus pôsobia úplne blahodarne.

Zdroj: bydleniprokazdeho.cz 

S výrobou nadčasových posteľných obliečok z netradičných materiálov sa v poslednej dobe roztrhlo vrece. Predajcovia pripravili zopár nečakaných prekvapení, ktoré obohacujú ponuku tohto sortimentu a umožňujú nám omnoho lepší výber. Kto teda túži po hebkých a hrejivých obliečkach, ten má šancu vybrať si práve niektorú z týchto noviniek. 

 

Text : Róbert Bosák

Foto : bydleniprokazdeho.cz, 2glipov.cz