Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

V Partizánskom vyrastie bytový komplex s 3 bytovými domami

Napísal Róbert Bosák, 14.12.2023

Bytový fond v Partizánskom sa rozšíri o nové byty. Rezidenčné jednotky budú zriadené v 3 nových bytových domoch. Plán projektu počíta aj s vybudovaním parkovacích plôch a oddychových zón.

Partizánske, TASR – teraz.sk


3 niekoľkopodlažné bytové domy


Projekt nového rezidenčného komplexu v Partizánskom predstavil súkromný investor Daniel Andráš & Biopurus. Jeho cieľom je výstavba 3 bytových domov západne od sídliska Šípok. Všetky bytové objekty boli navrhnuté s rovnakými parametrami. K 6 nadzemným podlažiam sa pridá ešte 1 podzemné podlažie. Súčasťou vybavenia bytoviek bude 70 murovaných garáží situovaných na južnej strane rezidenčného areálu.


Vnútrobloky s oddychovou zónou


Trio bytových domov sa prepojí vnútroblokmi, ktoré budú môcť majitelia a nájomníci bytov využívať na oddych a budovanie dobrých susedských vzťahov. Časť vnútroblokov má slúžiť ako oddychová zóna pre deti aj dospelých. Investor chce na pozemkoch, kde vyrastie bytový komplex, vybudovať aj menšiu vodnú plochu. Estetické prostredie má skrášliť stromová alej vedúca smerom k rieke Nitra.


Výstavba má začať na budúci rok


Nové byty v Partizánskom by mali byť užívateľom k dispozícii v roku 2026. Splnenie tohto cieľa závisí od rýchlosti vybavenia všetkých potrebných povolení a dĺžky procesu príprav na začiatok výstavby. Investor plánuje začať so stavebnými prácami na budúci rok. Ak realizácia prebehne podľa predbežného plánu, bytové objekty aj s okolitým exteriérom budú kompletne dokončené a pripravené na odovzdanie do užívania zhruba do 2 rokov od začiatku výstavby.


Text: Róbert Bosák
Zdroj: TASR – teraz.sk
Zdroj foto: TASR – teraz.sk