Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

V Paríži prelomia ľady s výstavbou mrakodrapov

Napísal Róbert Bosák, 01.07.2015

Paríž ako jedna z najvyhľadávanejších svetových lokalít ponúkala vždy zaujímavú architektúru. Akurát sa nemohla pochváliť množstvom mrakodrapov, ktoré by hrdo čneli nad mestom, avšak jeden nový má čoskoro na mapu mesta pribudnúť.  

Zdroj: www.lepoint.fr


Aktuálne informácie z Paríža hovoria o výstavbe nového mrakodrapu, ktorý sa stane jednou z najatraktívnejších budov v meste. Na tom by nebolo nič čudné, veď mrakodrapy sú samozrejmou súčasťou najväčších svetových metropol, no práve v Paríži dlho odolávali výstavbe týchto výškových budov. Aj preto vzbudil návrh nového projektu obrovský záujem celosvetovej verejnosti a projekt výstavby bude sledovaný v mnohých krajinách.

Zdroj: www.metronews.fr


Tour Triangle prelomí ľady

 

Povolenie výstavby mrakodrapu Tour Triangle prelomí v stavebníctve sústredenom v Paríži ľady. Spôsobené to je tým, že francúzska metropola sa dlhodobo vyhýbala rozsiahlej výstavbe mrakodrapov a doposiaľ ich tam nestojí veľa. Je to už viac ako 40 rokov, čo v hlavnom meste nevyrástol žiadny nový, takže aktuálny projekt sa môže považovať za takú drobnú revolúciu v miestnej architektúre. Celkovo pôjde o prvú parížsku výškovú budovu postavenú v tomto storočí, čo bude určite obrovská zmena pre celé mesto.

Zdroj: www.slate.fr


Konkurencia pre Eiffelovku

 

Už pri pomyslení na Paríž sa väčšine z nás vybaví ako prvá Eiffelova veža, ktorá je tradičným symbolom tohto mesta. 300 metrov vysoká veža je svetoznámym mestským monumentom už od roku 1889 a doteraz sa v celom meste nenašla žiadna budova, ktorá by bola slávnejšia ako práve Eiffelovka. Ťažko povedať, či jej môže plánovaný mrakodrap Tour Triangle vôbec konkurovať, pretože slávnu vežu nepresiahne výškou a okrem toho pôjde o administratívnu budovu s hotelom bez historickej hodnoty. Aj napriek tomu sa zaradí medzi najvýznamnejšie budovy v meste a vďaka netradičnému dizajnu bude určite vzbudzovať veľký úžas.

Zdroj: www.metronews.fr


Mrakodrap má stáť v roku 2018

 

Plán výstavby ráta so skorým zahájením stavebných prác, pričom celá realizácia by sa mala stihnúť do roku 2018. Dovtedy si môže svoje prvenstvo v rebríčku najmladšieho mestského mrakodrapu užiť 59-poschodová veža v južnom Paríži postavená ešte v roku 1973. Z prvého miesta ju má zosadiť práve Tour Triangle, do ktorého realizácie sa má investovať až pol miliardy eur. Za túto sumu peňazí má vyrásť 42-poschodová sklenená veža v tvare pyramídy s predpokladanou výškou 180 metrov.  

Zdroj: www.slate.fr


V Paríži je momentálne jednou z hlavných tém práve povolenie výstavby mrakodrapu, ktorý sa stane prvou modernou výškovou budovou v meste. Od roku 2018 by si mali návštevníci francúzsku metropolu pamätať aj podľa tejto sklenenej pyramídy a pokiaľ budú chcieť, môžu sa ubytovať v hoteli sídliacom práve vnútri Tour Triangle. Uvidíme, či výstavba prebehne podľa plánov a či bude mrakodrap naozaj modernou ozdobou francúzskej architektúry.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : lepoint.fr, metronews.fr, slate.fr