Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

V Nových Košariskách chcú postaviť 70 rekreačných domov

Napísal Róbert Bosák, 12.12.2023

Neďaleko hlavného mesta sa pracuje na prípravách projektu novej štvrte s rekreačnými nehnuteľnosťami. Súkromný investor ju má postaviť v Nových Košariskách. V miestnej časti patriacej do obce Dunajská Lužná chce vybudovať 70 rekreačných domov.


Novú štvrť so 70 rekreačnými domami plánuje vybudovať spoločnosť PDL. Novostavby s 1 nadzemným podlažím a podkrovným priestorom majú vyrásť v časti Nové Košariská – Malá Voda. Rekreačné domy pri miestnej vodnej ploche doplnia desiatky parkovacích miest. Návrh projektu počíta so vznikom 140 parkovacích miest.

Nové Košariská, Zdroj: megaubytovanie.sk


Šport aj občianska vybavenosť


Realizácia projektu novej štvrte v Nových Košariskách neprinesie iba nové rekreačné domy. Do návrhu bol zakomponovaný aj objekt so základnou občianskou vybavenosťou a 1 objekt, ktorý bude slúžiť na športové vyžitie. Obe stavby sa vybudujú na samostatnom pozemku, no v tesnej blízkosti rekreačných domov. Pri dvojici objektov bude zriadených 28 parkovacích miest.


Napojenie na cestné komunikácie


Investori mysleli aj na dopravné spojenie a jednoduchý prístup k domom. Do štvrte sa bude dať dostať z južnej aj severnej strany. V prípade južnej strany sa počíta s napojením na cestu Košariská – Fialková –Miloslavovská. Severná časť rekreačnej štvrte sa prepojí s miestnou komunikáciou. Presný termín vybudovania domov, parkovísk aj cestných úsekov zatiaľ nie je známy. Náklady na realizáciu projektu sa vyšplhajú na viac ako 11 mil. €.


Text: Róbert Bosák
Zdroj: TASR – teraz.sk
Zdroj foto: geocaching.com, megaubytovanie.sk