Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

V nemeckom Darmstadte stojí bytovka ako z rozprávky

Napísal Róbert Bosák, 30.08.2015

Skvelých architektonických nápadov nie je nikdy dosť a niektoré z nich si dokážu získať priazeň aj medzi investormi realizujúcimi bytové domy. Jedným z takýchto príkladov je aj bytovka z nemeckého mesta Darmstadt, ktorá miestami pôsobí až rozprávkovo.  


V Nemecku je ako v najľudnatejšej európskej krajine najväčší počet bytových domov. Medzi obrovským množstvom rôznych typov bytoviek sa nájde aj niekoľko unikátov, ktoré dokázali získať titul jedinečné niečím netradičným. Jednou z takýchto bytoviek je aj tzv. lesná špirála, ktorá nám pripomína budovu z rozprávky a spestruje tak prostredie spomínaného nemeckého mesta Darmstadt.

Zdroj: www.dakabau.de


Podarený nápad na netradičný bytový dom

 

Autori výnimočného bytového domu pod vedením architekta Heinza M. Springmanna vsadili na netradičný dizajn, ktorý robí z tejto budovy umelecké dielo. Podstata originálneho nápadu spočívala v tvorbe návrhu, ktorý prinesie komfortné bývanie v objekte, ktorý bude zaujímavý práve vďaka vzhľadu. Nápad sa podarilo zrealizovať na výbornú a výsledok výstavby nám tak ponúkol hravosť, autenticitu a kreativitu.

Zdroj: www.dakabau.de


Nadštandardné bývanie ako v rozprávke

 

Samotný bytový dom nebol postavený len ako atrakcia pre milovníkov netradičného dizajnu. 

Samozrejme, že objekt ponúka aj vysokú kvalitatívnu úroveň bývania, ktorá má obyvateľom priniesť nadštandard a splniť ich nároky na komfortný život. Pri realizácií objektu mysleli tvorcovia aj na správnu kombináciu materiálov, konštrukčnú štruktúru a zariadenie interiérov, čoho výsledkom je plnohodnotné bývanie. Štýlový dizajn je tak len ďalším bonusom, ktorý majitelia bytových priestorov za svoje peniaze dostali ako odmenu.  

Zdroj: www.dakabau.de


Viac ako stovka spokojných obyvateľov

 

Originálna stavba slúži na bývanie presne 15 rokov a celkovo v nej žije viac ako stovka spokojných obyvateľov. 105 apartmánov rozmiestnených do 12 poschodí ideálne dopĺňa komplexné vybavenie objektu, v ktorom sa nachádza aj bar s kaviarňou. Areál má navyše vlastné nádvorie s jazierkom a ihriskom pre deti, takže bývanie v lesnej špirále nie je určite nudné.

Zdroj: www.vebidoo.de


Čo dodať k slávnemu bytovému domu skrášľujúcemu mesto Darmstadt? Jeho kvalitatívna úroveň je viac ako dobrá, dizajn a pestrofarebnosť pôsobia pozitívne na psychiku obyvateľov, vybavenie objektu ponúka možnosť na spoločenský život a apartmány sú dobre zariadené. Dá sa povedať, že lesná špirála je ideálnym príkladom na stavbu moderných bytových domov.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : dakabau.de, vebidoo.de