Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

V Miláne prebieha nová edícia veľtrhu dizajnu Salone del Mobile

Napísal Róbert Bosák, 08.09.2021

Epidemiologické opatrenia v jednotlivých štátoch zastavili viaceré významné podujatia priťahujúce pozornosť medzinárodnej verejnosti. Výnimkou neboli ani veľtrhy dizajnu vrátane tradičného podujatia Salone del Mobile. To sa síce po roku vrátilo na scénu, no v pomerne dosť pozmenenej edícii.

Zdroj: www.salonemilano.it

 

Podujatie Salone del Mobile je vo svete dizajnu doslova legendou. Milánske podujatie, ktoré už pár desiatok rokov hostí stovky dizajnérov a ich diela z rôznych kútov sveta, je niektorými dokonca považované za najväčší veľtrh dizajnu na svete. Ani to ale nezabránilo tomu, aby bol vlani kvôli epidemiologickým opatreniam vynechaný celý ročník a v tomto roku sa mohol zorganizovať s obmedzeniami. Organizátori sa však chytili príležitosti a prišli s novou edíciou veľtrhu Supersalone.

Zdroj: www.salonemilano.it

 

Veľtrh dizajnu v celkom novom prevedení

 

Rozhodnutie vytvoriť celkom novú edíciu, ktorá bude priamym pokračovaním veľtrhu Salone del Mobile, prišlo práve v súvislosti so stále pretrvávajúcimi epidemiologickými opatreniami. Organizátori sa rozhodli vsadiť na pozmenený formát, ktorý sa od pôvodného prevedenia líši vo viacerých oblastiach. Zmena sa dotkla najmä počtu účastníkov a spôsobu prezentácie diel. Podujatie už nebude o stánkoch, v ktorých budú prezentovať svoje značky a diela jednotliví vystavovatelia. Po novom je skôr veľkou hromadnou výstavou, ktorá bude pripomínať akúsi expozíciu prístupnú pre hostí.

Zdroj: www.salonemilano.it

 

Aj tento rok to najlepšie zo sveta dizajnu

 

Napriek zmenám formátu veľtrhu je Supersalone naďalej špičkovým podujatím otvárajúcim dvere rešpektovaným dizajnérom, dizajnérskym značkám aj začínajúcim návrhárom. Na poli milánskeho výstaviska Fiera sa tak opäť stretáva to najlepšie zo sveta dizajnu. Návštevníci sa môžu tešiť na vyše 420 dizajnérskych značiek z rôznych štátov. Medzi nimi nebudú chýbať ani ukážky práce začínajúcich dizajnérov. Svojou účasťou poctia podujatie aj viacerí poprední dizajnéri, ktorí počas niekoľkodňového programu absolvujú sériu prednášok a workshopov.

Zdroj: Gianluca Di Ioia

 

Podujatie Supersalone je momentálne v plnom prúde. Jeho pestrý program odštartoval už v nedeľu. Trvať bude do 10. septembra, kedy sa brány milánskeho výstaviska definitívne uzatvoria. Návštevníci, ktorí sú v Miláne alebo v jeho blízkosti a majú záujem zúčastniť sa podujatia naživo, tak môžu urobiť po zakúpení vstupenky v cene 15 €.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.salonemilano.it

Zdroj foto: www.salonemilano.it, Gianluca Di Ioia