Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

V Matejovciach prebieha výstavba nových školských učební za milióny eur

Napísal Róbert Bosák, 13.11.2023

V popradských Matejovciach začala realizácia jedného z najdrahších projektov rozvoja stredoškolskej infraštruktúry v Prešovskom kraji za posledné mesiace. Jeho výsledkom budú nové odborné učebne v areáli Strednej odbornej školy elektrotechnickej.

Zdroj: sosematej.sk


Viac ako 200 žiakov Strednej odbornej školy elektrotechnickej v popradskej mestskej časti Matejovce v súčasnosti využíva zastarané dielne. Lepšie podmienky pri praktickej výučbe im zabezpečia nové odborné učebne s moderným vybavením. Zriadené budú v novopostavenom objekte, ktorý vyrastie priamo v areáli strednej školy.

Zdroj: sosematej.sk


Nový viacúčelový školský polygón


Hlavným cieľom projektu je výstavba viacúčelového polygónu, ktorý poskytne žiakom SOŠE kvalitné učebné priestory dostupné v tesnej blízkosti hlavnej školskej budovy. Novopostavený objekt bude sídlom niekoľkých dielní a odborných učební. Súčasťou polygónu budú priestory slúžiace na prednášanie, v ktorých môže prebiehať aj teoretická výučba. V rámci druhej časti realizácie projektu sa budú učebné priestory zariaďovať materiálno-technickým vybavením.


Nová budova za viac ako 10 mil. €


Nový polygón s niekoľkými moderne vybavenými technickými miestnosťami bude stáť zopár miliónov eur. Náklady na výstavbu a zariadenie všetkých učebných priestorov vrátane nákupu technického vybavenia dielní a učební sa vyšplhajú na viac ako 10 mil. €. Projekt sa realizuje v rámci iniciatívy Catching-Up Regions. Programu sa zúčastňujú ešte 4 školy v Prešovskom kraji. V školských areáloch v Prešove, v Kežmarku, v Medzilaborciach a v Starej Ľubovni už takisto prebiehajú práce.


Text: Róbert Bosák
Zdroj foto: sosematej.sk