Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

V centre Partizánskeho pribudne nový cyklochodník

Napísal Róbert Bosák, 15.03.2024

Sieť cyklotrás v Trenčianskom kraji sa rozšíri o ďalší úsek. Nová cyklotrasa pribudne v Partizánskom. Vybudovaná bude v centre okresného mesta. Centrum prepojí s časťami Luhy I a Luhy II.


V Partizánskom stále chýbajú mestské cyklochodníky, ktoré by umožnili obyvateľom sídlisk jazdiť bezpečne a pohodlne do centra mesta. Záujem o rozvoj cyklistickej infraštruktúry vedie k iniciatíve vybudovať v okresnom meste niekoľko nových úsekov. Ako jeden z prvých bude hotový cyklochodník vedúci z lokality Luhy.

Partizánske, Zdroj: teraz.sk


Priamy prístup k hlavným službám


Život na partizánskych sídliskách sa postupne mení k lepšiemu. Po modernizácii niekoľkých vnútroblokov, parkovacích plôch a verejného osvetlenia príde rad aj na vybudovanie nového cyklochodníka. Trasa povedie z lokality Luhy až do centra mesta. Hlavným cieľom je zaistiť obyvateľom plynulý prechod na bicykli k všetkým hlavným službám a inštitúciám ako školy či úrady. Cyklotrasa povedie aj v blízkosti staníc a nákupných stredísk.


Peniaze z Plánu obnovy a odolnosti


Výstavba nového cyklochodníka si vyžiada náklady vo výške viac ako 1,6 mil. €. Konečná suma sa môže ešte o pár desiatok až stoviek eur upraviť. Mesto nebude na realizáciu míňať vlastné zdroje. Na financovanie projektu sa mu podarilo získať prostriedky z Plánu obnovy a odolnosti. Schválená čiastka dosahuje 1 627 154 €. Podľa kompetentných by mala pokryť celkové náklady na realizáciu.

Ilustračné foto, Zdroj: pixabay.com


Text: Róbert Bosák
Zdroj: TASR – teraz.sk
Zdroj foto: TASR – teraz.sk, pixabay.com