Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

V bratislavskej Vrakuni chcú postaviť nový polyfunkčný komplex

Napísal Róbert Bosák, 29.01.2024

Vrakuňa sa pripravuje na výstavbu ďalšieho veľkého projektu. Súkromný investor chce v bratislavskej mestskej časti vybudovať polyfunkčný komplex. V niekoľkých budovách budú zriadené byty aj priestory pre občiansku vybavenosť.


Zámer výstavby polyfunkčného komplexu predstavila spoločnosť Malý Dunaj Development. Projekt Nový Majerhof chce zrealizovať na mieste v blízkosti vrakunských ulíc Amarelková a Ihličnatá. Realizácia má začať budúci rok. Plán projektu počíta s ukončením výstavby do 3 rokov od začatia prvých stavebných prác.

Bratislava, Zdroj: pixabay.com


Bývanie, občianska vybavenosť aj parkovanie


Polyfunkčný komplex bude pozostávať z niekoľkých viacpodlažných objektov. S výnimkou jednej budovy, v ktorej budú výhradne iba priestory pre občiansku vybavenosť, sa v každom objekte zriadia byty. Bytové jednotky nebudú iba na 1. nadzemných podlažiach, ktoré takisto poslúžia pre občiansku vybavenosť. Investor zahrnul do projektu Nový Majerhof aj knižnicu a kinosálu. Chýbať nebude škôlka a ambulancie. Súčasťou polyfunkčného komplexu má byť viac ako 400 parkovacích miest.


Náklady na výstavbu dosiahnu okolo 50 mil. €


Projekt nezahŕňa iba výstavbu niekoľkých budov s bytmi a občianskou vybavenosťou. Nový Majerhof ráta aj s potrebnou infraštruktúrou, v rámci ktorej budú pri jednotlivých objektoch vybudované nové cesty a chodníky. Do návrhu projektu sa dostali aj detské ihriská, športové plochy a zelené zóny, ktoré skrášlia celý exteriér. Primárne budú slúžiť obyvateľom bytových jednotiek a ich návštevám. Výstavba rozsiahleho projektu s viacúčelovým využitím si vyžiada náklady vo výške okolo 50 mil. €.


Text: Róbert Bosák
Zdroj: TASR – teraz.sk
Zdroj foto: pixabay.com