Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

V Bratislave už po siedmykrát štartuje festival dizajnu a architektúry

Napísal Róbert Bosák, 23.05.2016

Slávne bratislavské podujatie oslavujúce to najlepšie z oblasti architektúry a dizajnu štartuje svoj ďalší ročník. Už zajtra prebehne slávnostné zahájenie festivalu DAAD 2016, ktoré otvorí brány do sveta umeleckých zážitkov všetkým milovníkom dizajnu.

 

Elita slovenského dizajnu a architektúry sa po roku opäť stretne v Bratislave, kde spoločne obohatia program festivalu Dni architektúry a dizajnu 2016 (DAAD 2016). V poradí už siedmy ročník prestížneho podujatia prinesie pohľad do zákulisia umenia a tvorivosti, vďaka čomu sa môže verejnosť lepšie stotožniť s myšlienkami jednotlivých autorov formujúcich oblasť dizajnu a architektonickej práce. Štart niekoľkodňového festivalu sa blíži a vy môžete svojou účasťou podporiť snahu domácich autorov pri rozvíjaní tejto prínosnej oblasti umenia.

 

Záver mája patrí dizajnu a architektúre

 

Bratislavský festival DAAD 2016 (Dni architektúry a dizajnu) bude prebiehať v podobnom termíne ako minulý rok. Aj teraz pripadol na organizovanie tohto podujatia záver mája, ktorý je v našom hlavnom meste tradične venovaný dizajnu a architektúre. Prvé body programu sa konajú už dnes, no festival sa oficiálne odštartuje zajtrajším slávnostným otvorením o 19:00 v Primaciálnom paláci.

 

Týždeň plný bohatého umeleckého programu

 

Zajtrajší otvárací ceremoniál bude len úvodným predkrmom toho, čo na účastníkov festivalu čaká. Podujatie bude totiž prebiehať celý týždeň, počas ktorého sa môžu návštevníci nabažiť všestranného pohľadu na dizajn a architektúru v modernom prevedení. Tohtoročný program je opäť pestrý a iniciátori veľkej udalosti sa postarali o jeho širokú rozmanitosť. Na svoje si tak prídu milovníci fotografií, kreatívnej ručnej práce, architektúry, výtvarného umenia aj hudby, ktorá bude sprevádzať priebeh jednotlivých akcií.  

 

Na návštevníkov DAAD 2016 čakajú :

 

–        prednášky s poprednými predstaviteľmi dizajnu a umenia

–        prehliadky architektonických noviniek na veľkoplošnej projekcii

–        výstavy zamerané na prezentáciu súčasných myšlienok umenia

–        viaceré filmové prezentácie modernej architektúry a dizajnu

–        diskusie so známymi slovenskými osobnosťami z oblasti umenia 

 

Ak ste verným milovníkom dizajnu a počas nasledujúcich dní máte možnosť navštíviť tento festival, odporúčame vám využiť túto príležitosť a spolu s aktérmi podujatia osláviť veľký sviatok umenia. Čaká na vás mnoho pekných zážitkov, prínosných informácií a tiež bohatých skúseností, ktoré vám už nik nevezme. Podujatie je pripravené a organizátori sa tešia na vašu podporu, takže nezabudnite a nájdite si čas poctiť DAAD 2016 svojou prítomnosťou.

 

Text : Róbert Bosák

Zdroje : daad.sk

Foto : daad.sk