Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

V Bojniciach má vyrásť nový apartmánový komplex

Napísal Róbert Bosák, 07.09.2023

Ponuka bývania v Bojniciach sa rozšíri o nové bytové jednotky. Zriadené budú v novom apartmánovom komplexe. Súčasťou projektu je vybudovanie infraštruktúry súvisiacej s pohybom v exteriéri obytných budov.

Bojnice, Zdroj: kanoa.org.uk


Pätica 3-podlažných domov

 

Zámer výstavby nového bojnického apartmánového komplexu ohlásila spoločnosť Panorama Investments. V lokalite Stráne pri Rekreačnej ulici plánuje vybudovať väčší rezidenčný areál s 5 obytnými budovami. Všetky apartmánové domy boli navrhnuté ako 3-podlažné objekty s bytovými jednotkami vyššieho štandardu.

 

Cesty, chodníky, parkovanie

 

Do návrhu projektu bola okrem 5 apartmánových domov s celkovou úžitkovou plochou viac ako 11 400 m² zahrnutá aj súvisiaca infraštruktúra. V areáli sa vybudujú príjazdové cesty pre autá aj chodníky pre peších. Investor vybuduje aj parkovacie plochy priamo pri jednotlivých obytných budovách.

 

Investícia vo výške 19 mil. €

 

Realizácia apartmánového komplexu si vyžiada niekoľkomiliónovú investíciu. Náklady na výstavbu samotných 5 obytných objektov sa majú podľa predbežných odhadov spoločnosti Panorama Investments vyšplhať na 19, 1 mil. €. Do výstavby príjazdových ciest, chodníkov a parkovacích plôch má byť preinvestovaných ďalších 356 000 €.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: TASR – teraz.sk

Zdroj foto: kanoa.org.uk