Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

V Beverly Hills predávajú 100-miliónovú rezidenciu

Napísal Róbert Bosák, 09.05.2017

Do ponuky najdrahších rezidencií sveta určených na predaj sa dostala ďalšia luxusná vila. Tentoraz ide o honosnú nehnuteľnosť z Beverly Hills, ktorej cena sa vyšplhala na 100 miliónov dolárov. 

 

Beverly Hills je známe svojou početnou zbierkou rekordne drahých budov. Mnohé z nich sa radia do zoznamu najdrahších domov sveta predávaných za desiatky miliónov. Patrí k nim aj Rezidencia Opus, ako je luxusné sídlo zdobiace panorámu veľkomesta pomenované, ktorá sa len nedávno ocitla v ponuke maklérov.

Zdroj: pinterest.com

 

Exkluzívny návrh pre nadštandardné bývanie

 

Architekt Paul McClean sa pri návrhu luxusného sídla poriadne zapotil. Nile Niami, ktorý je pôvodným vlastníkom rezidencie, si potrpel na exkluzívnom dizajne s viacerými unikátnymi prvkami. Jeho požiadavky sa týkali najmä zariadenia domu v nadštandardnom duchu, ktoré malo priniesť viac ako iné nehnuteľnosti v lokalite. Okrem niekoľkých bežných vymožeností luxusných domov ako wellness alebo kino sa v dome nachádzajú aj špeciálne zlaté dekorácie, takže astronomická cena za objekt je aj vďaka nim pochopiteľná.

Zdroj: designstrusted.com 

Vybavenie jednej z najdrahších rezidencii:

 

- obyvatelia môžu využívať 7 spální a 11 kúpeľní

- dvere v interiéri vyrobili z kože a zo semišu

- súčasťou zariadenia rezidencie sú dva bary

- nájdeme v nej aj vybavený kadernícky salón

- nachádzajú sa tu masážne a parné zariadenia

- prítomná je aj súkromná kinosála pre 15 divákov

Zdroj: mccleandesign.com

 

Majiteľa sídlo omrzelo, predáva ho za „stovku“

 

Zdá, sa že majiteľa už toto prepychové sídlo omrzelo napriek jeho šarmu, nadštandardnému zariadeniu, obrovskému okolitému pozemku a skvelému výhľadu na mesto. Vraj potrebuje nejakú zmenu a riešením je odísť do nového domova. V najlukratívnejšej časti Beverly Hills však po ňom ostáva rekordne drahý dom. Záujemcovia, ktorí majú na rezidenčné veľdielo zálusk, si musia pripraviť poriadny rozpočet, pretože aktuálna cena vily siaha na úroveň 100 miliónov dolárov.

Zdroj: designstrusted.com 

Text : Róbert Bosák

Foto : thesteepletimes.com, pinterest.com, designstrusted.com, mccleandesign.com