Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

V banskobystrickej časti Fončorda má vzniknúť vyše 300 nových bytov

Napísal Róbert Bosák, 19.01.2024

Bytový fond v Banskej Bystrici rozšíria ďalšie desiatky bytov. Súkromný investor ich plánuje postaviť v mestskej časti Fončorda. Miestom výstavby bude jeden z tamojších brownfieldov.


Spoločnosť Fončorda development pripravuje výstavbu bytového komplexu v niekdajšom areáli ZAaRES-u. Po záhradkárskych skleníkoch, ktoré tu kedysi stáli, ostali iba pozostatky konštrukcií, rozvodov a stavebných materiálov. Investori chcú využiť nevyužívané pozemky na výstavbu bytových domov. Rezidenčné jednotky doplnia parkovacie plochy a komerčné priestory.

Fončorda, Zdroj: odkazprestarostu.sk


14 viacpodlažných objektov


Projekt novej obytnej zóny ráta s výstavbou 14 objektov. Nové bytové domy majú mať 5 až 7 poschodí. V obytnom súbore Flora má byť zriadených vyše 380 bytov, v ktorých nájde nový domov zhruba tisícka obyvateľov. Majitelia a nájomníci bytov budú mať k dispozícii viac ako 600 parkovacích miest. Investori počítajú aj s výsadbou verejnej zelene, vybudovaním peších komunikácií aj dopravným napojením zóny na okolitú infraštruktúru.


Investícia vo výške 80 mil. €


Výstavba komplexu so 14 viacpodlažnými budovami a vyše 380 bytmi pre tisícku obyvateľov si vyžiada náklady rátané v desiatkach miliónov. Predpokladaná výška investície do realizácie projektu, ktorý vyrastie na pozemkoch s plochou vyše 3,7 ha, dosahuje 80 mil. €. Spoločnosť Fončorda development chce začať so stavebnými prácami na nových bytových domoch na konci roka 2024.


Text: Róbert Bosák
Zdroj: TASR – tasr.sk
Zdroj foto: odkazprestarostu.sk