Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

V Avione sa spúšťa rozsiahla renovácia

Napísal Róbert Bosák, 20.02.2015

Jedno z najobľúbenejších bratislavských nákupných centier čaká rozsiahla renovácia. Tá má centru priniesť veľké dizajnové zmeny, ktoré majú oživiť celý komplex.

Po príchode informácií o pripravovanej modernizácií petržalského Auparku sa k nám dostávajú podobné správy aj z Avionu. Interiér ružinovskej jednotky medzi objektmi určenými na zábavu a nákupy stojí už od svojho vzniku v takmer nezmenenom stave a minimálne úpravy vykonávane v priebehu  tohto obdobia centrum nejako extra nezmodernizovali. V najbližšom období sa má všetko zmeniť a spotrebitelia sa môžu pomaly začať tešiť na nový a krajší Avion.

Zdroj: www.apto.cz


Veľká prestavba po 13 rokoch


Momentálne sa spustila najväčšia renovácia centra od jeho samotného vybudovania. Ak si odmyslíme budovanie garáží a novších prístavieb, vďaka ktorým sa celý komplex dosť rozrástol, renovácia Avionu v podobnom rozsahu je prvá svojho druhu. Celkovo sa jedná o stavebné úpravy, ktoré majú výrazne zmeniť najstaršiu časť komplexu, veď tá si už po 13 rokoch pýta nejakú modernizáciu. Po rekonštrukcii stravovacích zariadení a krytého klziska v posledných rokoch by tak mal nový Avion ponúkať najvyšší dizajnový štandard.  

Zdroj: www.bratislavaguide.com


Investícia za 5 miliónov eur


Renovácia centra má stáť zhruba 5 miliónov eur, čo je dosť na to, aby bol dizajn najstaršieho krídla efektívne zmodernizovaný a zákazníkom priniesol lepšie a krajšie podmienky pre trávenie času v stredisku. Celý projekt renovácie sa má stihnúť za pár mesiacov, takže s ukončením rozsiahlych prác sa počíta už v októbri tohto roku. Základom úprav je najmä nový vzhľad interiéru a premenou by mali prejsť aj podlahy v centre.

Zdroj: www.archinet.sk


Bez obmedzení zákazníkov


Zákazníci centra sa vôbec nemusia obávať, že budú akokoľvek obmedzení. Centrum bude riadne fungovať, otváracie hodiny sa nezmenia a ani nákupné možnosti nebudú oslabené. Podľa predstaviteľov projektu budú všetky modernizačné práce prebiehať výhradne počas nocí, aby klienti mohli plnohodnotne navštevovať centrum a bez prekážok si užívať nákupy.

Zdroj: www.fotkybratislavy.sk


S úpravami a modernizáciou to vzali vlastníci slovenských obchodných centier vážne. Renovácie sa realizujú aj v ďalších centrách, napríklad v spomínanom Auparku. Tam ide dokonca o investíciu nad 15 miliónov eur. Odhodlať sa k redizajnu a prebudovaniu centra je takisto súčasťou konkurenčného boja a v dôsledku plynutia času a „opotrebovávania“ centier sa vlastníci takémuto kroku ani nevyhnú.


Text : Róbert Bosák

Foto : hasilen.aevise.net, apto.cz, bratislavaguide.com, archinet.sk, fotkybratislavy.sk