Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Uprataný obývaný priestor sa rovná harmonický a kľudný domov

Napísal admin, 22.10.2014

Určite každý z nás zažil náročný a možno až hektický deň v práci. Človek je unavený, bolí ho hlava či chrbát a stále má pred očami šéfa s výčitkami a časovým nátlakom. Toto je obraz doby, ktorú žijeme s jej neustále sa zvyšujúcimi pracovnými nárokmi a z neznesiteľnou mierou stresu. V takomto prostredí sa stáva stále viac a viac atraktívne vrátiť sa domov či do čistej ,,voňavej ʺ kancelárie a cítiť chvíľu kľud a pohodu. Ide o to, že každý z nás v podvedomý vie, čo dokazujú najrôznejšie výskumy. Ak si dáme tú trochu námahy na začiatku, čisté životné a pracovné prostredie sa stáva stavom, nielen hygienickým návykom s uvoľňujúcim efektom, ktorý budeme permanentne vyhľadávať a keď nebude k dispozícií, samy sa oň zaslúžime. Zrazu sa nám začne zdvíhať sebavedomie, kolektívna morálka, celková výkonnosť skupiny a chuť na sebe makať.

Treba však spraviť prvý krok a začať od seba. Ide o to, že máme viacero možností a ani jedna z nich nie je zlá ani dobrá, ale každá má svoje výhody a nevýhody. Môžeme začať buď ručne, mechanicky alebo využiť služieb renomovaných firiem na upratovanie novostavieb ako je Topservis. Každý kto už dosiahol nejaké výsledky a priložil ruku k dielu vie, čo je to za námaha a čas strávený pri upratovaní celých bytov, utieraní prachu, leštení drevených nábytkov či nedaj boh ručnom hĺbkovom tepovaní sedačiek a kobercov. Nezanedbateľný problém predstavuje aj čistenie interiéru áut či ošetrovanie kožených sedačiek. Dôležité je však začať s chuťou, zotrvať v tomto stave a výsledok nezostane na seba dlho čakať. Čistý, uprataný životný priestor sa nám tak zapáči, že už nebudeme schopný špinu zniesť.

Ak raz príde ten moment a vy si uvedomíte, že Vaša čalúnená sedačka je čierna od nánosov mastnoty z rúk a hlavy, zároveň však nemáte čas prípadne potrebnú technológiu. Je tu veľmi jednoduché, elegantné a zároveň aj najefektívnejšie riešenie využiť služieb Topservis, špecialistu na čistenie kožených sedačiek. Touto cestou zabijete niekoľko múch jednou ranou, nielen ušetríte množstvo peňazí z finančného rozpočtu rodiny, dostanete odborne na špičkovej úrovni odvedenú prácu, ale zároveň môžete oddychovať a načerpávať novú energiu do nového dňa.

Medzi najzákladnejšie činnosti Topservis patrí jednorazové a pravidelné upratovanie takmer všetkých priestorov cez byty, rodinné domy až po veľké objekty ako bytovky a komplexy kancelárskych priestorov. Samozrejme sme schopný zabezpečiť tiež čistiace práce po stavebných robotníkoch, kompletných či čiastočných rekonštrukciách , maľovaní alebo aj jednoducho iba obyčajné upratanie. Sem sa dá zaradiť vyumývanie kuchynskej linky a odstránenie vodného kameňa z WC či kúpeľne. Zjednodušene povedané Topservis je už viac ako 10 rokov komplexným upratovacím, čistiacim a hĺbkovo tepovacím servisom. Medzi naše špeciality patrí hlavne hĺbkové tepovanie kresiel, pohoviek, koberčekov, áut a náročné hĺbkové čistenie kožených kresiel a iného koženého nábytku. Po našej práci nemajú šancu žuvačky, viditeľné nánosy špiny, ani neviditeľné mikroorganizmy a roztoče. Využite tiež naše umývanie okien strom, čo je nadštandardne rýchla moderná metóda s minimálnym množstvom spotrebovanej vody.

Nech zvíťazí čistota!

Zdroj: www.topservis-bratislava.sk