Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Trnavský samosprávny kraj vlani dokončil 5 nových úsekov cyklotrás

Napísal Róbert Bosák, 08.01.2024

Sieť cyklotrás na Slovensku sa v posledných rokoch každoročne rozšíri o pár desiatok kilometrov. Viac ako 20 kilometrami k tomu vlani prispel Trnavský samosprávny kraj. Do konca roka stihol dokončiť 5 nových úsekov.


Vyše 24 kilometrov nových cyklotrás


Celková dĺžka cyklotrás, ktoré TTSK stihol za 12 mesiacov minulého roka na svojom území dokončiť, dosahuje 24,3 km. Nové cesty pre cyklistov boli vybudované na Záhorí aj v okolí Trnavy. Pri Trnave do konca decembra zrealizovali 2 úseky s dĺžkou viac ako 7 km. Ďalších 17 km pokryla trojica cyklotrás na Záhorí.

Zdroj: trnava-vuc.sk


Nové úseky dokončené v roku 2023:


Šúrovce-most Siladice – Nový úsek Vážskej cyklomagistrály sa napája na cyklotrasu vedúcu zo Serede. Jej realizácia skončila v roku 2022. Od minulého roka sa ňou vďaka novému úseku s dĺžkou 5,4 km dá prejsť cez časť Valtov Šúr v obci Šúrovce k mostu pri obci Siladice.


Jaslovské Bohunice – Druhý z úsekov, ktoré boli v minulom roku dokončené v okolí Trnavy, je najkratší z celej pätice dokončených cyklotrás. Nový cyklochodník prepája obec Jaslovské Bohunice s atómovou elektrárňou. Jeho realizácia rozšírila sieť cyklotrás v kraji o 1,9 km.


Holíč-Baťov kanál – Skalický prístav na začiatku Baťovho kanála doposiaľ nebol cyklisticky prepojený s Holíčom. Trasa pre cyklistov sa tu vybudovala až v minulom roku. Cesta dlhá 6,1 km je súčasťou Moravskej cyklomagistrály.


Brodské-Moravský Svätý Ján – Nové cyklistické prepojenie uľahčí jazdu aj obyvateľom a návštevníkom obcí Brodské a Moravský Svätý Ján, prípadne ich susedných lokalít. Táto časť Záhoria má od minulého roka o 10,9 km cyklotrás viac vďaka 2 novým dokončeným úsekom.

Zdroj: trnava-vuc.sk


Text: Róbert Bosák
Zdroj: trnava-vuc.sk
Zdroj foto: trnava-vuc.sk