Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Trnava obnoví posledné 2 školské dvory

Napísal Róbert Bosák, 15.12.2023

Mesto Trnava stihlo obnoviť exteriéry väčšiny zo základných škôl. Revitalizáciou musia prejsť ešte 2 miestne školské dvory. Ich obnova je naplánovaná na budúci rok. Do oboch projektov sa preinvestujú viac ako 3 mil. €.


Na obnovu školského dvora čakajú základné školy na Ulici Andreja Kubinu a Ulici Kornela Mahra. Ide o posledné 2 trnavské základné školy, ktorých exteriér doposiaľ neprešiel väčšími úpravami. Zmeniť sa to má v priebehu budúceho roka. Mesto Trnava sa pustí do revitalizácie oboch školských areálov. Po ukončení prác sa stane prvým krajským mestom, ktoré bude mať obnovené všetky školské dvory.

Trnava, Zdroj: pixabay.com


ZŠ na Ulici Andreja Kubinu


Obnova školského dvora v areáli ZŠ na Ulici Andreja Kubinu sa nebude zameriavať iba na úpravy v exteriéri. Plánované zásahy sa okrem vonkajších športových plôch dotknú aj učební a telocvične. V pláne je rozsiahla modernizácia učebne fyziky aj učebne, v ktorej sa vyučuje informatika a robotika. Celkové náklady na obnovu učební, telocvične aj školského dvora sa vyšplhajú na 3,3 mil. €.


ZŠ na Ulici Kornela Mahra


Obnova školského dvora vrátane modernizácie niekoľkých tried a učební v areáli ZŠ na Ulici Kornela Mahra bude o niečo drahšia. Odhadované náklady na projekt sa pohybujú na úrovni 3,5 mil. €. 3,22 mil. € má pokryť nenávratný finančný príspevok od štátu. Zvyšných 280 000 € zaplatí samospráva. Za 3,5 mil. € sa obnovia 2 jazykové triedy, učebňa informatiky a externá environmentálna učebňa. Časť peňazí sa použije na ďalšie úpravy v exteriéri.


Text: Róbert Bosák
Zdroj: TASR – teraz.sk
Zdroj foto: trnavskyhlas.sk, pixabay.com