Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Tokio dokončuje multifunkčnú štvrť s najvyšším japonským mrakodrapom

Napísal Róbert Bosák, 18.08.2023

V hlavnom meste Japonska sa schyľuje k dokončeniu jedného z najväčších projektov za posledné roky. Výsledkom jeho realizácie bude multifunkčná mestská štvrť s viacerými výškovými budovami. Jedna z nich ovládla rebríček najvyšších budov v krajine.

Zdroj: Pelli Clarke & Partners – pcparch.com

 

Najvyššia budova v Japonsku

 

Niekoľkoročné prvenstvo 62-poschodovej veže Abeno Harukas je minulosťou. 300-metrový objekt Osaky zosadil z trónu mrakodrap Azabudai Hills Mori JP TowerTokiu. S výškou 330 metrov sa stal najvyššou budovou v Japonsku a zaradil sa do širšieho zoznamu najvyšších mrakodrapov vo východnej časti Ázie. Stavba so 64 nadzemnými poschodiami bude slúžiť ako polyfunkčný objekt s kanceláriami, obchodmi a luxusnými hotelovými izbami. Časť priestorov bude sídlom medzinárodnej školy a univerzitného lekárskeho centra.

Zdroj: Pelli Clarke & Partners – pcparch.com

 

Multifunkčné mesto v meste

 

Polyfunkčné využitie najvyššieho japonského mrakodrapu odzrkadlí polohu stavby. Vyše 300-metrová veža vyrástla v dokončovanej mestskej štvrti Azabudai Hills. Multifunkčná lokalita v širšom centre Tokia vzniká ma mieste staršej mestskej štvrte, ktorá sa od roku 2019 mení na viacúčelovú zónu s bytmi, kanceláriami, službami, maloobchodnými prevádzkami aj bohatým kultúrnym a športovým vyžitím. Lokalita s celkovou rozlohou viac ako 8 hektárov sa zasadí do zelených plôch so živou vegetáciou, čím má evokovať vidiecky charakter. Nadštandardné vybavenie, súčasťou ktorého budú kúpele, fitness centrá, galérie aj múzeá, z nej urobia živé a pulzujúce mesto v meste, ktoré ponúkne obyvateľom aj návštevníkom kompletnú občiansku vybavenosť.

Zdroj: Pelli Clarke & Partners – pcparch.com

 

Nová štvrť sa otvorí na jeseň

 

Prví obyvatelia a zamestnanci budú môcť do Azabudai Hills zavítať v priebehu tohtoročnej jesene. Presný termín dokončenia a následného otvorenia štvrte zatiaľ nie je známy. Aktuálne prebiehajú záverečné realizačné práce, ktoré majú skompletizovať celý projekt a pripraviť ho na kolaudáciu. Následne sa do multifunkčnej štvrte v širšom centre japonskej metropoly bude môcť nasťahovať viac ako 3000 ľudí. Ďalších 20 000 ľudí bude štvrť pravidelne navštevovať kvôli pracovisku.

Zdroj: Pelli Clarke & Partners – pcparch.com

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj foto: Pelli Clarke & Partners – pcparch.com