Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Tohtoročná sezóna stavebných veľtrhov štartuje

Napísal Róbert Bosák, 28.01.2017

Nová sezóna veľtrhov zameraných na stavebníctvo a architektúru začína aj tento rok vo veľkom štýle. Organizátori tradičných slovenských aj českých podujatí sa budú snažiť naďalej dvíhať latku a možnosť na to majú už pri prvých februárových akciách.

 

Čo týždeň, to významné podujatie. Bohatý februárový program veľtrhov oživí niekoľko akcií organizovaných u nás aj v susednom Česku. Verejnosť zvedavá na aktuálne novinky z oblasti stavebníctva tak môže navštíviť niektoré z blížiacich sa podujatí, na ktorých bude postarané o bohatý program plný inovácie, zábavy a prínosných informácií.

 

Už budúci týždeň štartujú Dřevostavby 2017

 

Brány jedného z najžiadanejších stavebných veľtrhov v susednom Česku sa otvoria už budúci štvrtok 2.februára. Výstavisko v Holešovicích  tak na celé 4 dni ožije horúcimi novinkami zo sveta drevostavieb, ktoré budú prezentované domácimi aj zahraničnými vystavovateľmi. Od 12.ročníka tohto prestížneho podujatia môžeme očakávať ešte vyššiu úroveň ako minulý rok.

Zdroj: drevostavby.cz


Program pokračuje veľtrhom Aquatherm Nitra

 

Po ukončení českého veľtrhu sa môžeme presunúť do Nitry. Miestny Agrokomplex totiž aj tento rok privíta desiatky vystavovateľov z celej Európy, ktorí budú prezentovať novinky z vykurovacej, ventilačnej, klimatizačnej, meracej či sanitárnej techniky. 19.ročník tradičného veľtrhu odštartuje 7.februára a návštevníkom bude ponúkať to najlepšie z tejto oblasti 4 dni.

Zdroj: trendybyvanie.sk   

Odborníkov čaká konferencia Techforum

 

Súčasťou nitrianskeho veľtrhu bude aj konferencia Techforum, ktorú však možno považovať za samostatnú kapitolu. Ide o nosné podujatie veľtrhu pre širokú odbornú verejnosť, ktoré má aktérom priniesť cenné poznatky pre ich prácu. Predpokladaný počet účastníkov sa odhaduje na 120, čo len potvrdzuje obrovský záujem o každú z 11 pripravovaných prednášok.

Zdroj: trendybyvanie.sk

 

Február 2017 bude opäť plný zaujímavých podujatí, ktoré nás vtiahnu do sveta najhorúcejších noviniek z oblasti stavebníctva. Prestížne veľtrhy štartujú už o niekoľko dní a ak ich nechcete zmeškať, pripravte sa na cestu do Prahy a do Nitry, ktoré sa aspoň na chvíľu stanú strediskom česko-slovenského stavebníctva.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : dřevostavby.cz, trendybyvanie.sk