Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Titul Hypotéka roka 2017 ide do VÚB

Napísal Róbert Bosák, 19.04.2017

Len jedna banka má právo získať najcennejšie prvenstvo zamerané na vyzdvihnutie najlepšieho hypotekárneho úveru. Tento rok si ho uchmatla VÚB, ktorá podľa odbornej poroty ponúka to najlepšie, čo môžeme na domácom hypotrhu získať.

 

Súťaž Hypotéka roka sa stala tradičným podujatím, ktoré ponúka bankám a ich hypotekárnym produktom špeciálny kus priestoru. Aktuálne máme za sebou jeho štvrtý ročník, na ktorom sa pod záštitou Fincentračasopisu Trend opäť odovzdávali ceny pre banky s top produktmi. A spomedzi všetkých bánk najviac zabodovala práve VÚB, ktorej nestačila len jedna cena.

 

VÚB - Hypotekárna banka roka

 

Získať ocenenie zo súťaže Hypotéka roka je pre každú banku dosť veľkou prestížou, čo platí aj v prípade VÚB. Podľa odbornej poroty práve jej hypotéka spĺňa najlepšie predpoklady byť komplexným produktom pre žiadateľov, ktorí môžu využiť nízke úroky, ideálny pomer LTV, odbremenenie od poplatkov či flexibilitu pri využívaní finančných prostriedkov. Vďaka tomu sa táto inštitúcia môže pasovať za aktuálne najlepšiu hypotekárnu banku na Slovensku.  

 

Obhajoba minuloročného prvenstva

 

Prvenstvo VÚB v kategórii zameranej na hodnotenie najlepších hypoték nebolo príliš veľkým prekvapením. Napriek početnej konkurencii sa v kútiku duše očakávalo, že minuloročný víťaz dokáže obhájiť svoje prvenstvo aj tento rok. Tajné prognózy sa naplnili a cenný primát ide po roku opäť do VÚB, aj keď pred druhou SLSP vyhrala o jediný bod. Trio najlepších uzatvára ČSOB, ktorá sa do top trojky nedostala po prvýkrát, čo len potvrdzuje kvalitu jej úverov.

 

Doterajší držitelia ceny Hypotéka roka:

 

2014 – mBank

2015 – Tatra banka

2016 – VÚB

 

Jedna cena nestačila, prišli ďalšie dve

 

Zisk ocenenia za najlepšiu hypotéku nebol jediným titulom, z ktorého sa vedenie VÚB teší. Porota sa rozhodla oceniť jeden z našich najväčších bankových domov aj cenou pre najlepšiu Refinančnú hypotéku, pretože počas minuloročného refinančného boomu si získala najviac zákazníkov. Po nej ešte nasledovalo udelenie Špeciálnej ceny, ktorú si vraj banka zaslúžila za úspešnú stratégiu pri presviedčaní klientov na dlhodobejšie fixácie úrokov.

 

Ceny pre banky s najlepšími hypotekárnymi produktmi sú rozdané a štvrtý ročník prestížnej súťaže je úspešne za nami. Jednotlivé inštitúcie môžu pokračovať v snahe dobýjať trh novými benefitmi, vďaka ktorým si budú získavať dôveru žiadateľov. No nielen tých, pretože o rok sa porota opäť vydá za rozdávaním cien pre najlepšie banky Slovenska.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : pravda.sk