Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Tipy pre navnadenie správnej domácej silvestrovskej atmosféry

Napísal Róbert Bosák, 30.12.2017

Nie každý má chuť oslavovať príchod nového roka na chate alebo na večierku. Tí, ktorí si radšej doprajú pokoj, si môžu užiť silvestrovské oslavy v objatí domáceho prostredia. Stačí uplatniť niekoľko jednoduchých krokov a Silvester doma určite nebude nudný.

 

Silvestrovský večer sa tak trochu podobá na narodeninovú oslavu. Po magických a pokojných Vianociach prichádza zmena v podobe bujarej nálady plnej nespútanej radosti. S tým sa spája aj výzdoba priestorov, v ktorých budete tráviť tento významný deň. Pri jej realizácii si môžete vyskúšať, čo spraví zopár sviežich tipov na navnadenie pravej silvestrovskej atmosféry.

 

Balónová výzdoba nesmie chýbať – Neodmysliteľnou súčasťou silvestrovskej oslavy sú aj balóny, ktorých počtom nemusíte vôbec šetriť. Hodia sa na dekorovanie stien, stropov a ak chcete, tak ich môžete pripnúť aj k stolom alebo ku kuchynskej linke.

Zdroj: hgtv.com

 

Jednoduché závesné dekorácie – Pri silvestrovskej výzdobe sa využívajú aj rôzne závesné dekorácie v jednoduchom kreatívnom prevedení. Tie si môžete vyrobiť sami alebo ich kúpiť v každom dobrom papiernictve či darčekovej predajni. Jednotlivé ozdoby môžu byť z papiera, z plastov alebo z polystyrénu, pričom máte možnosť využiť rôzne motívy od výmyslu sveta.

Zdroj: party-narozeniny.cz

 

Luxusné prestieranie stola – Prečo si s partnerom nedopriať luxusnú silvestrovskú večeru na úrovni? K tej vám postačí prestieranie z kvalitných materiálov, poprípade návleky na stoličky a saténové mašle či organzy na ich ozdobenie. Na stôl si môžete dať balóny a vtipné doplnky, no ak ste založení skôr romanticky, odporúčame sviečky a kvety.

Zdroj: velvetheavenshop.sk

 

Jemné sviatočné svetielka – Vianocami sa výzdoba plná žiarivých svetielok zďaleka nekončí a užívať si ju môžete aj na prelome rokov. Predajne vám ponúkajú mnoho možností, no keďže ohňostrojov a svetlíc bude dosť, možno postačí vyskúšať skromné svetelné reťaze s jemnými tónmi, ktoré si môžete rozvešať na stoly, poličky aj okná.

Zdroj: zena-in.cz

 

Nezabudnite na veselé motívy – Ak sa má silvestrovská oslava niesť v pravej optimistickej nálade, potom by na nej nemali chýbať ani doplnky s veselými motívmi. Ak očakávate hostí, prekvapte ich napríklad vtipnými party čiapkami na hlavu. V prípade, že vyberiete metalické farby a nalepíte na nich trblietavé glitre, o atmosféru budete mať hneď postarané.

Zdroj: pluska.sk

 

S našimi osvedčenými tipmi sa vám podarí prežiť koniec roka v dobrej nálade a v príjemnom prostredí. To bude základom pre privítanie nového roka s otvoreným a pozitívnym prístupom, ktorý by mal byť smerodajný pre správny vstup do nasledujúcich dvanástich mesiacov.

 

Text: Róbert Bosák

Foto: party-narozeniny.cz, hgtv.com, zena-in.cz, velvetheavenshop.sk, pluska.sk