Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Systémom STEKO postavíte dom za pár dní

Napísal Róbert Bosák, 26.02.2016

Moderný a komfortný dom sa dá postaviť aj za pár dní a zopár takých už stojí aj na Slovensku.  Ak o tom počujete prvýkrát, nemusíte tomu veriť, no inovatívny stavebný systém STEKO vás presvedčí o opaku.

Zdroj: www.pressebox.de

 

Rôzne informácie o stavebnom systéme STEKO k nám v posledných týždňoch prichádzajú čoraz častejšie. Táto unikátna stavebná metóda nie je medializovaná náhodou, pretože ohlasy na jej prospešné využívanie v praxi sú väčšinou plné pochvál. O novodobý stavebný systém vedúci k rýchlej a kvalitnej realizácií moderných drevostavieb sme sa zaujímali aj my a teraz si ho ideme v krátkosti predstaviť.  

Zdroj: www.steko.ch


STEKO ako úspešná novinka v stavebníctve

 

Účelových spôsobov výstavby rodinných domov je viacero, no nie všetky sa môžu pochváliť najvyššou kvalitatívnou úrovňou. V prípade výstavby pomocou systému STEKO môžeme bez problémov hovoriť o nadštandarde, ktorý sa spája s kvalitou doplnenou šetrným a zdravotne nezávadným materiálom. Vďaka tomu sa táto metóda rýchlo presadila a v súčasnosti je jej vplyv na trhu stále väčší.

Zdroj: www.steko.ch 


Výstavba podobná LEGU

 

Princíp výstavby systémom STEKO spočíva v spájaní drevených modulov do jedného celku. Ide o špeciálne drevené tehly, ktoré sú určené na realizáciu domov s drevenou štruktúrou, čo dodáva stavbám aj eleganciu. Prirovnanie týchto typov domov k stavebnici LEGO síce nie je celkom výstižné, no pre lepšie pochopenie postupu výstavby určite pomôže. Tá totiž prebieha jednoduchým spájaním modulov, ktoré sa následne zoskrutkujú, čím sa vytvorí konštrukcia.

Zdroj: www.steko.ch

 

Objekt hotový za pár dní

 

Ak by metóda výstavby systémom STEKO prinášala iba kvalitatívnu úroveň, samo o sebe by to ešte nebolo dôvodom na dopyt rastúci rekordným tempom. Hlavnú úlohu realizácie v tomto štýle však zohráva rýchlosť výstavby, ktorá umožňuje stavebníkom zhotoviť dielo expresne rýchlo. A kto by nechcel mať dom hotový za pár dní po začatí prác a nasťahovať sa do neho čo najskôr?

Zdroj: www.voegeli-holz.ch

 

Vhodné pre moderné drevostavby

 

Záujem o drevostavby rapídne stúpa, takže so systémom STEKO sa budeme stretávať stále častejšie. Ten je vhodný práve pre tento typ budov, v ktorých sa môže naplno využiť jeho potenciál prispôsobený požiadavkám aktuálneho stavebníctva. Využitie metódy má navyše vplyv na zníženie energetickej náročnosti, čo je obrovskou pomôckou k snahe bývať úsporne a zdravo.

Zdroj: www.voegeli-holz.ch

 

Vzhľadom na to, že domy sa vďaka spájaniu špeciálnych drevených modulov dajú stavať za niekoľko dní, je viac ako pravdepodobné, že systém STEKO bude stále známejší. Prečo nie, veď prináša komfortné a kvalitné bývanie, s ktorým navyše šetríte životné prostredie a svoju peňaženku. Budúcnosť domov realizovaných týmto systémom tak vyzerá sľubne a záujem o nich sa bude určite rozširovať aj mimo skupiny milovníkov drevených stavieb.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : pressebox.de, steko.ch, voegeli-holz.ch