Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Svojpomocné zhotovenie bazénu z paliet

Napísal Róbert Bosák, 14.07.2015

Mať na dvore vlastný bazén je obrovskou výhodou, vďaka ktorej si môžete spríjemniť ktorýkoľvek letný deň. Tento doplnok má viacero plusov a pokiaľ ste ho doteraz nevyužívali, prišli ste o veľa.


Nie každý má doma vlastný bazén, čo je spôsobené viacerými dôvodmi.  Mnohí sa k tomuto kroku neodhodlali kvôli cene, iní sa nechcú púšťať do veľkých zmien a niektorí majú problém s umiestnením. Avšak šikovní domáci majstri si hravo poradia s každou prekážkou a dokážu si postaviť vlastný bazén. Možné to je vďaka paletám, ktoré ukázali široké využitie v bývaní a teraz Vám ukážeme, že poslúžia ako skvelý pomocník aj na svojpomocnú výrobu bazénu.

Zdroj: www.bazarbox.cz


Palety ako užitočný materiál


Palety sa ukázali ako všestranný materiál, ktorý má viacero druhov využitia. Preto s nimi nemusíme počítať len v skladoch a predajniach, kde slúžia pri práci s daným tovarom. Dnes sú vhodné ako materiál pre nábytok, dekorácie, rôzne domáce doplnky a nedávno sme mohli v Česku a na Slovensku zahliadnuť prvé bazény vyrobené práve z paliet. Vidno, že ich úžitok je obrovský a schopnosť ponúknuť obyvateľom priestor na prejavenie kreativity im ponúka šancu dopracovať sa k bazénu rýchlo, lacno a jednoducho.

Zdroj: www.stavimesidomecek.cz

 

Stačí Vám materiál, šikovnosť a chuť pracovať

 

Na to, aby ste sa mohli kúpať vo vlastnom bazéne, nepotrebujete vždy veľa peňazí. Klasické bazény predávané v predajniach stoja niekoľko stoviek eur a s ich umiestnením sa často spája aj potreba drobných stavebných prác, pokiaľ nejde o jednoduchý nafukovací bazén. Tie síce nevyžadujú žiadne zložité práce, no tiež stoja nejaké peniaze. V porovnaní s tým existuje alternatíva práve v podobe bazénu z paliet, ktorý nestojí skoro nič a k jeho výrobe Vám stačí zohnať si potrebný materiál, náradie a zapojiť trochu šikovnosti, s ktorou zvládnete výrobu sami.

Zdroj: www.stavimesidomecek.cz


Návodov na vznik môže byť viacero

 

Neexistuje nejaký konkrétny návod na výstavbu, pretože každý kutil môže využiť vlastný postup. Podstatné je akurát použitie paliet, ktoré sú pre tieto typy bazénov určite smerodajné a následné vykonanie základných krokov, ktoré sa spájajú s uložením paliet, vytvorením vrstvy a upevnením jednotlivých častí. Čo sa týka konkrétneho použitého materiálu, aj tu je viacero možností, no pár kusov paliet, lepenka, staré handry či deky a nejaké laná budú tými najdôležitejšími pomôckami.

Zdroj: www.stavimesidomecek.cz


Otáznik visí nad kvalitou

 

Bazén z paliet a ďalšieho potrebného príslušenstva je plnohodnotným pomocníkom, ktorý dokáže poskytnúť rovnaký pôžitok z kúpania ako iné predávané modely. Aj napriek tomu visí nad jeho kvalitatívnou stránkou otáznik, čo spôsobuje použitie paliet a textílií ako základných materiálov. Pokiaľ chcete zachovať kvalitu a odolnosť bazéna na najvyššej možnej úrovni, v tom prípade musíte naozaj dbať o jeho správne zhotovenie. Len tak dokážete mať skutočný bazén, v ktorom si budete môcť užívať bez obáv z krátkej životnosti poznačenej rozličnými poškodeniami.

Zdroj: www.stavimesidomecek.cz


Kreatívni dizajnéri, domáci majstri aj stolári prichádzajú často s originálnymi nápadmi, v ktorých zohrávajú hlavnú úlohu ako materiál práve palety. Aj nápad so svojpomocným zhotovením bazénu z paliet patrí k jedinečným riešeniam, pomocou ktorého si môžu tento letný doplnok užiť mnohí z nás. Okrem toho, produkty vyrobené vlastným úsilím sú vždy tie najlepšie, takže kúpanie v podomácky vyrobenom bazéne bude prinášať špeciálnu príchuť. 


Text : Róbert Bosák

Foto : bazarbox.cz, stavimesidomecek.cz