Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Spoľahlivá tieniaca technika v podobe integrovaných žalúzií

Napísal Róbert Bosák, 14.09.2015

Výrobcovia tieniacej techniky sa snažia neustále prichádzať s inovatívnymi riešeniami a poskytovať tak majiteľom domácností šancu zlepšovať komfort bývania. Presne túto úlohu majú aj integrované žalúzie, ktoré sú ideálnym príkladom spoľahlivého tienenia.

Zdroj: www.integrovane-zaluzie.cz


Využitie kvalitnej tieniacej techniky oceníme počas celého roku bez ohľadu na konkrétne ročné obdobie. Aj preto mnohí z nás vsádzajú na žalúzie, ktoré sú právom považované za najvhodnejší typ týchto tieniacich pomocníkov. Avšak netreba zabúdať, že druhov žalúzií je viac a každý z nich má svoje za a proti, takže presný výber si treba dobre premyslieť. Len tak dokážeme nájsť správny spôsob tienenia, ktorý splní požadovaný účel a stane sa užitočným doplnkom interiéru.

Zdroj: www.ri-okna.cz


Integrované žalúzie ponúkajú najvyššiu kvalitu


Spomedzi všetkých typov žalúzií sú práve integrované považované za najkvalitnejšie. Mnoho ľudí vníma tento názor dosť skepticky a poukazuje na cielený marketing výrobcov, ktorí sa snažia preferovať drahšie žalúzie aj napriek minimálnym rozdielom v kvalite. Ak sa však reálne pozrieme na ich štruktúru a systém montáže, pochopíme, v čom spočíva ich význam a prečo sú oveľa väčšou zárukou spoľahlivosti a kvality.


Montáž žalúzií medzi sklenú výplň – Integrované žalúzie sa nazývajú aj medzisklenné, čo vyplýva zo spôsobu ich montáže. Tá sa vykonáva vložením žalúzie medzi sklené tabule, čím sa docielia očakávané pozitíva a produkt tak môže ponúknuť najvyššiu kvalitu.


Nebránia len prieniku slnka – Najväčšou výhodou týchto žalúzií je ochrana pred prienikom tepla, s ktorou sa pri iných typoch nestretávame. Práve ich aplikovaním medzi sklenú výplň nezabránime len slnečnému žiareniu prenikajúcemu do interiéru, ale takisto obmedzíme aj prienik tepla. To súvisí aj s menšou spotrebou chladiacich zariadení ako klíma či ventilátory počas letných mesiacov.


Nepotrebujú údržbu – Určite poznáte zdĺhavé upratovanie vonkajších žalúzií, medzi ktorými sa zachytáva prach a nečistota. To Vám pri integrovaných žalúziách určite nehrozí, nakoľko sa inštalujú medzi sklá a následne nepotrebujú žiadnu starostlivosť, takže o jednu domácu prácu máte menej.

 

K integrovaným žalúziám patria kvalitné okná

 

Bolo by zbytočné chcieť integrované žalúzie a odmietať nové kvalitné okná. Tak by sa vôbec nesplnil účel ich montáže a nemohli by ponúknuť sľúbenú kvalitu. K tomu, aby mohli tieto žalúzie prinášať svoje pozitíva, je potrebné investovať do nových okien, ktoré sa vyznačujú pevným rámom s vysokou odolnosťou a priehľadným trojsklom s vysokými optimalizačnými vlastnosťami. Síce pôjde o väčšiu finančnú investíciu, no vzhľadom na prínos takto riešených okenných systémov pre pohodlné a zdravé bývanie sa oplatí priplatiť.

Zdroj: www.lgsystem.cz


Žalúzie sú bežnou súčasťou našich domácností a ich úloha pri zlepšovaní komfortu je jasná. Pokiaľ chcete disponovať kvalitnými žalúziami s progresívnym konštrukčným riešením aj napriek vyššej obstarávacej cene, potom skúste tie integrované. Tie sa osvedčili ako moderná a spoľahlivá tieniaca technika v tisíckach príbytkov a ich popularita nerastie náhodou, takže kto si potrpí na kvalitu a inováciu, pre toho sú integrované žalúzie ako stvorené.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : screenline.cz, integrovane-zaluzie.cz, ri-okna.cz, lgsystem.cz